MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Christmas House: Η Hallmark παρουσιάζει την πρώτη χριστουγεννιάτικη ταινία με ομοφυλόφιλο ζευγάρι

Μετά από έντονη κριτική, η εταιρεία Hallmark δημιούργησε χριστουγεννιάτικη ταινία με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων.

The Christmas House
The Christmas House
Monopoli Team

Η εταιρεία Hallmark κυκλοφόρησε την πρώτη χριστουγεννιάτικη ρομαντική ταινία με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων, ανοίγοντας μεγαλύτερο δρόμο για την διαφορετικότητα στον κινηματογράφο.

Πως έγινε αυτή η επιλογή ζευγαριού

Η Hallmark είναι εταιρεία παραγωγής καρτών και γιορτινών ταινιών μέσω του καναλιού της Hallmark Channel, η οποία στο παρελθόν, έχει δεχθεί πολλές κριτικές για την έλλειψη διαφορετικότητας στις ταινίες που παράγει. Ξεκίνησε προβάλλοντας γάμο ανάμεσα σε άτομα του ίδιου φύλου με την ταινία “Wedding Every Weekend” τον Αύγουστο. Τώρα, κυκλοφορεί την ταινία “The Christmas House”, την πρώτη χριστουγεννιάτικη ταινία για ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων που προσπαθούν να υιοθετήσουν το πρώτο τους παιδί.

The Christmas House

The Christmas House

Πρωταγωνιστές είναι ο Τζόναθαν Μπένετ, γνωστός από την ταινία “Mean Girls”, που υποδύεται τον Μπράντον Μίτσελ κι ο Μπραντ Χάρντερ στον ρόλο του Τζακ.

Τα σχόλια του Τζόναθαν Μπένετ για την ταινία

Ο πρωταγωνιστής είναι ιδιαίτερα χαρούμενος με αυτό το εγχείρημα της Hallmark. Δήλωσε σε συνέντευξη πως “Είμαι περήφανος για όλους στο Hallmark Channel που κάνουν το γιορτινό τραπέζι μεγαλύτερο, πιο ευπρόσδεκτο και ζεστό αυτή τη χρονιά”.

The Christmas House

The Christmas House

Συνεχίζει λέγοντας “Αυτό που λατρεύω στους χαρακτήρες στην ταινία είναι ότι δεν είναι στερεοτυπικοί ή καρικατούρες. Είμαστε δύο αγαπημένοι, ανεξάρτητοι, ευγενικοί άντρες που είναι ερωτευμένοι και θέλουν να ξεκινήσουν την δική τους οικογένεια”.

Επίσης, τόνισε πως η “σωστή παρουσίαση” είναι “σημαντική για να κάνει τα LGBTQ+” άτομα να “δουν τους εαυτούς τους στα Μέσα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Crown: Πόσο ακριβή είναι τα γεγονότα της σειράς με την πραγματική ζωή της βασιλικής οικογένειας;12.09.2018

Η ταινία κυκλοφόρησε στις 22 Νοεμβρίου στο κανάλι της Hallmark.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Πηγή: Independent

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b