MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΑΤΖΕΝΤΑ

Online Agenda: Ταινίες, παραστάσεις, συναυλίες που βλέπουμε διαδικτυακά, σήμερα 23/11

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για εκδηλώσεις που μπορείτε να δείτε διαδικτυακά σήμερα Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020.

«Η Αποκάλυψη του Ιωάννη» από το Ίδρυμα Ωνάση
Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

«Η Αποκάλυψη του Ιωάννη» από το Ίδρυμα Ωνάση

«Όποιος έχει αυτιά, ας ακούσει». Έρχεται η Αποκάλυψη του Ιωάννη. Η συντέλεια του κόσμου ως προφητεία, όραμα ή, μήπως, μανιφέστο εξέγερσης, σε μια παράσταση πιο επίκαιρη από ποτέ. Από την Κυριακή 22 Νοεμβρίου συντονιστείτε διαδικτυακά στο Ψηφιακό Κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση για την παράσταση του Θάνου Παπακωνσταντίνου, που άνοιξε τη σεζόν 2019-2020 στη Στέγη. H Δευτέρα Παρουσία, οι Τέσσερις Καβαλάρηδες, οι Επτά Σφραγίδες, ο Αμνός του Θεού, ο 666, σε ένα από τα πιο επιδραστικά και δυσερμήνευτα κείμενα στην ιστορία της ανθρωπότητας μεταμορφώνεται σε μια σύγχρονη σκηνική τελετουργία για να μας θυμίσει πως κάθε τέλος ίσως είναι μια νέα αρχή. Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη στο ψηφιακό κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση έως τις 30 Δεκεμβρίου 2020.
Δευτέρα 23/11, διαθέσιμη όλο το 24ωρο
Δωρεάν
Δείτε την παράσταση εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Αποκάλυψη, σε σκηνοθεσία Θάνου Παπακωνσταντίνου κάνει online πρεμιέρα στο ψηφιακό κανάλι της Στέγης12.09.2018
διαδικτυακά

«Το Σώσε» από το Ίδρυμα Ωνάση

«Το Σώσε» από το Ίδρυμα Ωνάση

Από την Κυριακή 15 Νοεμβρίου η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση προβάλλει διαδικτυακά μέσα από το ψηφιακό κανάλι της τη θεατρική παράσταση «Το Σώσε» του Michael Frayn, σε σκηνοθεσία Έκτορα Λυγίζου. Η παράσταση ανέβηκε στις 10-27.10.2018 στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση.
Μάθετε περισσότερες πληροφορίες στο https://www.onassis.org/whats-on/noises-michael-frayn.
Δευτέρα 23/11, διαθέσιμη όλο το 24ωρο
Δωρεάν
Δείτε την παράσταση εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑWe stay close, not closed: Δωρεάν παραστάσεις και live αναμεταδόσεις στο ψηφιακό κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση12.09.2018

«Αντιγόνη / Lonely Planet» από το Ίδρυμα Ωνάση

Από την Κυριακή 8 Νοεμβρίου η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση προβάλλει διαδικτυακά μέσα από το ψηφιακό κανάλι της τη θεατρική παράσταση «Αντιγόνη / Lonely Planet» της Λένας Κιτσοπούλου. Η πρώτη εκδοχή της παράστασης παρουσιάστηκε στο φεστιβάλ του OnassisUSA, AntigoneNow, στη Νέα Υόρκη το 2016. Η παράσταση είναι ακατάλληλη για ανηλίκους.
Δευτέρα 23/11, διαθέσιμη όλο το 24ωρο
Δωρεάν
Δείτε την παράσταση εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑντιγόνη Lonely planet της Λένας Κιτσοπούλου- ψηφιακή πρεμιέρα σήμερα στο κανάλι της Στέγης12.09.2018

Συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

ΜΟΥΣΙΚΗ

Συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Για το πρόγραμμα του ρεσιτάλ τους στο Μέγαρο (Δευτέρα 23.11.2020), δύο αναγνωρισμένοι δεξιοτέχνες, ο τσελίστας Κωνσταντίνος Σφέτσας και ο πιανίστας Στέφανος Θωμόπουλος, επέλεξαν μια μεγάλη σύνθεση της ρομαντικής εποχής, τη Σονάτα αρ. 1 σε μι ελάσσονα, έργο 38 του Johannes Brahms [Γιοχάννες Μπραμς] και τη Σονάτα σε σολ ελάσσονα, έργο 19 του Sergei Rachmaninoff [Σεργκέι Ραχμάνινοφ], στην οποία το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του ρώσου μουσουργού «παντρεύει» ιδανικά την πλούσια γραφή του πιάνου με το ζεστό ηχόχρωμα του βιολοντσέλου. Οι δύο διακεκριμένοι σολίστ θα ερμηνεύσουν επίσης δύο κομμάτια για τσέλο και πιάνο σύντομης διάρκειας που γράφτηκαν από σύγχρονους έλληνες συνθέτες ειδικά για τη συγκεκριμένη συναυλία. Πρόκειται για τη Μουσική των έντεκα ημερών του Κυριάκου Σφέτσα και για τον Σπορέα του Γιώργου Χατζημιχελάκη.
Δευτέρα 23/11, 20.30
Δωρεάν
Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη συναυλία εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMegaron Online: Τρεις δωρεάν συναυλίες σε live streaming από το Μέγαρο Μουσικής12.09.2018
διαδικτυακά

«Φθινόπωρο all’italiana OnLine»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Φθινόπωρο all’italiana OnLine» από το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών

Η Πρεσβεία της Ιταλίας στην Ελλάδα και το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών σας προσκαλούν σε μια φθινοπωρινή περίοδο πλούσια σε online εκδηλώσεις με επίκεντρο τον ιταλικό πολιτισμό, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Tempo Forte Italia – Ελλάδα και σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο AIAL. Μέσα σε εννέα εβδομάδες, από τις 9 Οκτωβρίου μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου 2020 θα διατίθενται ηλεκτρονικά σε όλη την ελληνική επικράτεια διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις σχετικά με τη μουσική, το σινεμά, το θέατρο, το χορό, τη μαγειρική, τη μόδα και το ντιζάιν. Σήμερα θα προβληθούν οι εκδηλώσεις «Αφιέρωμα στον Καμιλέρι: Ο Δάσκαλος χωρίς κανόνες», «MDesignFF: Tobia Scarpa, η μυστική ψυχή των πραγμάτων» και «Γεύμα με τον Καμιλέρι: Αρνί κοκκινιστό». Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ.
Δευτέρα 23/11, διαθέσιμες όλο το 24ωρο
Η πρόσβαση στην πλατφόρμα είναι δωρεάν κατόπιν εγγραφής εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOnline εκδηλώσεις, σεμινάρια, διαλέξεις: 16 προτάσεις για την εβδομάδα 23-29 Νοεμβρίου12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b