MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Μαράια Κάρεϊ: Η βασίλισσα των Χριστουγέννων επιστρέφει με show και τραγούδι-έκπληξη

Απ’ ότι φαίνεται, η Μαράια Κάρεϊ θα μας βάλει για ακόμη χρονιά στο κλίμα των Χριστουγέννων με ένα φαντασμαγορικό show και την συνεργασία της χρονιάς.

Η Μαράια Κάρεϊ επιστρέφει με νέο τραγούδι τα φετινά Χριστούγεννα
Η Μαράια Κάρεϊ επιστρέφει με νέο τραγούδι τα φετινά Χριστούγεννα
Monopoli Team

Από την στιγμή που η Μαράια Κάρεϊ ανακοίνωσε το νέο χριστουγεννιάτικο show της μέσω του Apple TV+, όλοι αναρωτιόμασταν τι μας περιμένει από την απόλυτη ντίβα των Χριστουγέννων. Με τίτλο “Mariah Carey’s Magical Christmas Special”, το show θα προβληθεί στις 4 Δεκεμβρίου, και φαίνεται ότι θα αποτελέσει την τέλεια αφορμή για να μπούμε αμέσως στο κλίμα των εορτών.

Φυσικά, το show, που η Κάρεϊ είχε ανακοινώσει ήδη από τον Αύγουστο με την έκδοση του μπεστ-σέλερ της “Η Σημασία της Μαράια Κάρεϊ”, δεν θα είναι η μοναδική έκπληξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Ρόμπι Γουίλιαμς κυκλοφόρησε νέο τραγούδι για τα Χριστούγεννα με… κορονοϊό12.09.2018

Εδώ και λίγες ημέρες, με ένα αινιγματικό ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που απεικόνιζε τρεις καρέκλες, με τα αρχικά MC, AG και JH, η Κάρεϊ μας έκανε να πιστεύουμε ότι έρχεται συνεργασία με την Αριάνα Γκράντε και την Τζένιφερ Χάντσον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Carey (@mariahcarey)

Και τελικά οι φήμες επιβεβαιώθηκαν, αφού με επίσημη ανακοίνωση η Μαράια Κάρεϊ ανακοίνωσε το χριστουγεννιάτικο τραγούδι “Oh Santa!” με τις Αριάνα Γκράντε και Τζένιφερ Χάντσον. Το νέο τραγούδι θα συνοδεύεται από ένα βίντεο κλιπ, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 4 Δεκέμβρη, στο χριστουγεννιάτικο show.

Όλοι λοιπόν περιμένουμε να δούμε το φαντασμαγορικό show της ντίβας, της οποίας το όνομα έχουμε συνδέσει με τα Χριστούγεννα εδώ και 26 χρόνια, μετά το “All I Want For Christmas Is You”, που φυσικά έγραψε ιστορία στα τσαρτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιατί μας συγκινεί τόσο η νέα διαφήμιση της Disney για τα Χριστούγεννα;12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b