MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Ariana Grande…πρόεδρος των ΗΠΑ!

Το νέο τραγούδι της Ariana Grande «positions» κυκλοφόρησε και η τραγουδίστρια στο βίντεο αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου ΗΠΑ στο Λευκό Οίκο.

Monopoli Team

Μια εβδομάδα πριν τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ ένας απροσδόκητος υποψήφιος κάνει την εμφάνισή του: η Ariana Grande. Στο βίντεο για το νέο της single, «positions», η τραγουδίστρια αποδεικνύει ότι έχει ό, τι χρειάζεται για να διευθύνει τη χώρα, καθώς μπαίνει στην κορυφαία θέση του Λευκού Οίκου.

Σε σκηνοθεσία του Dave Meyers, το κλιπ δείχνει τις συναντήσεις κορυφής της Grande, τις υπογραφές εγγράφων στο Oval Office και τις συνεντεύξεις τύπου που δίνει φορώντας κομψά αλλά και επίσημα σύνολα. Το κομμάτι είναι το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ της, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου.

Η Grande προετοίμασε το κοινό για την κυκλοφορία του άλμπουμ της- το οποίο θα είναι το έκτο άλμπουμ της – την περασμένη εβδομάδα, γράφοντας νέα σχετικά με την επικείμενη άφιξή του. Την προηγούμενη εβδομάδα (7 Οκτωβρίου), είπε στους θαυμαστές ότι θα κυκλοφορήσει νέα μουσική εάν εγγραφούν για να ψηφίσουν.

Το επερχόμενο άλμπουμ της θα είναι το πρώτο από την κυκλοφορία του thank you, next του 2019. Έκτοτε, η Grande συνεργάστηκε με την Lady Gaga στο «Rain on Me», με τις BLACKPINK και τη Selena Gomez, στο κομμάτι «Ice Cream», δημιούργησε το soundtrack για τη νέα ταινία του Charlie’s Angels και έδωσε συναυλία στα VMAs. Εκτός της μουσικής, μόλις εντάχθηκε στο καστ για τη νέα κωμωδία του Netflix του Adam McKay, «Don’t Look Up», στην οποία επίσης θα πρωταγωνιστήσει ο Timothée Chalamet, Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Cate Blanchett, Jonah Hill και πολλά άλλα.

Παρακολουθήστε το βίντεο κλιπ παρακάτω:

Περισσότερα από Χωρίς κατηγορία
VIMA_WEB3b