MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πολ Μακάρτνεϊ: Τι αποκάλυψε στον γιο του Τζον Λένον για την πρώτη τους συνάντηση;

Ο Paul McCartney έδωσε συνέντευξη στον γιό του Τζον Λένον και μίλησε για τα χρόνια της δόξας, αλλά και για τη συνεργασία του με το σπουδαίο “σκαθάρι”.

Monopoli Team

Ένα ταξίδι στο παρελθόν αποφάσισε να κάνει ο Paul McCartney στην καινούρια συνέντευξη που έδωσε για το BBC Radio 2. Με αφορμή τα επερχόμενα γενέθλια του Τζον Λένον, ο γιος του Σον Λένον παρουσιάζει μια εκπομπή που αποτελείται από δύο μέρη και μιλά για τη ζωή του μεγάλου καλλιτέχνη.

Στο δεύτερο μέρος, που προβλήθηκε στο BBC Radio 2, ο Σον Λένον μίλησε με τον αδελφό του Τζούλιαν και τον Μακάρτνεϊ. Το “σκαθάρι” και πρώην συνεργάτης του μίλησε μεταξύ άλλων για την πρώτη φορά που συνειδητοποίησε ότι ο Τζον Λένον ήταν ξεχωριστός.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι τον είχε παρατηρήσει για πρώτη φορά στο λεωφορείο και νόμιζε ότι ήταν «ένας ενδιαφέρων άντρας», αλλά δεν είχε ιδέα ότι έπαιζε μουσική μέχρι που ο φίλος τους Ιβάν τους γνώρισε στη γιορτή της πόλης τους, όπου έπαιζαν οι The Quarrymen.

«Δεν ήξερα τίποτα γι ‘αυτόν εκτός από το ότι φαινόταν πολύ κουλ», εξήγησε. «Είχε μακριές φαβορίτες και μαλλιά με τζελ χτενισμένα προς τα πίσω».

Το παράξενο Teddy Boy με τις μακριές φαβορίτες

Ο Μακάρτνεϊ συνέχισε να μιλά για τη μουσική του συγκροτήματος, λέγοντας ότι η άποψή τους ήταν πιο σημαντική από το να φανούν ευγενικοί. «Η άποψή μου ήταν,« Αυτό θέλω να κάνω» και τότε ο John θα έλεγε μια διαφορετική άποψη», είπε. «Αυτό που ήταν υπέροχο ήταν ο συνδυασμός αυτών των δύο στάσεων τον οποίο λατρεύω.»

«Σκέφτηκα,« Ουάου, πόσο τυχερός είμαι, ήρθα να συναντήσω αυτό το παράξενο Teddy Boy από το λεωφορείο που αποδείχθηκε να παίζει μουσική όπως εγώ, και μαζευόμαστε και συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον».

Στο πρώτο μέρος του προγράμματος, ο McCartney μίλησε επίσης για την ανακούφισή που ένιωσε όταν κατάφερε να συμφιλιωθεί με τον Lennon πριν από το θάνατό του. «Πραγματικά, θα ήταν πραγματικά οδυνηρό για την καρδιά μου αν δεν είχαμε συμφιλιωθεί», είπε. «Ήταν τόσο υπέροχο που το κάναμε, και μου δίνει πραγματικά ένα είδος δύναμης να το γνωρίζω».

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του McCartney στην εκπομπή John Lennon At 80 εδώ.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b