MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου.

Αγγελική
Monopoli Team

21:00 «Αγγελική» στον ΑLPHA

Επεισόδιο 22: Ο Στέφανος συγκλονισμένος από τις αποκαλύψεις του Μάκη ξεσπάει μπροστά στην Αγγελική, η οποία για άλλη μια φορά γίνεται το στήριγμά του. Ο Παύλος, με αφορμή το πρόβλημα του Γιωργάκη στο σχολείο, πιέζει την Σοφία η οποία βρίσκεται παγιδευμένη ανάμεσα στην ανάγκη της για μια καινούργια αρχή και τον φόβο να χάσει τα παιδιά της. Μία νέα επίσκεψη της Ελένης ταράζει την Όλγα η οποία δέχεται μεγαλύτερες πιέσεις από την Αθηνά για την ταυτότητα της μυστηριώδους γυναίκας. Η Κατερίνα ζητά από τον Δημήτρη να δώσει μια ευκαιρία σε αυτό που υπάρχει ανάμεσά τους ενώ στον Θωμά παρουσιάζεται μία ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα παλιό του απωθημένο. Η Όλγα παραδέχεται στην Αθηνά ότι ήξερε το μυστικό του Αργυρού, αλλά τόσα χρόνια δεν μιλούσε για να την προστατεύσει. Η Αθηνά καταλήγει να την απολύσει, κάτι που οδηγεί την Όλγα να αντιδράσει απρόβλεπτα και καταστροφικά για την ίδια.

21:00 «Παρουσιάστε» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 17: Ησυχία στο στρατόπεδο κι οι διοικητές έχουν πλήξει. Χρειάζονται μια περιπέτεια! Όμως ένα απόρρητο έγγραφο ύψιστης σημασίας από το ΓΕΕΘΑ έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα και εκείνοι αμέσως τσακώνονται για το αν θα πρέπει να τον ανοίξουν. Ο Μέγας και η Βαρκάρη επιστρέφουν από τις Πρέσπες και εκείνος κάνει πρόταση γάμου στην Βαρκάρη. μεγάλο λάθος . Οι φαντάροι εκμεταλλεύονται την θλίψη του όταν αυτός φάει άκυρο και τον πείθουν ότι το “ναι” είναι στο τσεπάκι. Και τι καλύτερος τρόπος να το πανηγυρίσει από ένα bachelor party; Φίλης κι Έλτον προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα μετά από μια ηλίθια επένδυση σε κρυπτονόμισμα όσο ο αγχωμένος Καρυπίδης οργανώνει το πρώτο του επίσημο ραντεβού με την Φραντζέσκα – μέσα στο στρατόπεδο. Κι ενώ το μυστήριο με τον απόρρητο φάκελο συνεχίζεται, οι διοικητές λαμβάνουν ένα ανώνυμο μήνυμα που ταράζει τα νερά. Ήθελαν περιπέτεια; Θα την έχουν.

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 31: Η Κατερίνα ακούει τον Λαυρέντη να μιλάει για τις παράνομες δραστηριότητές του και τον απειλεί με μήνυση, για να δώσει πίσω τη θέση στον Παναγή. Οι απειλές της, όμως, πέφτουν στο κενό, καθώς ο Λαυρέντης αποδεικνύεται σκληρό καρύδι και δεν ενδίδει. Η Κατερίνα προσπαθεί να μηχανευτεί τρόπους για να τον παγιδέψει. Ο Ηλίας, μετά το φιάσκο στην προεκλογική συγκέντρωση, ζει την απόλυτη απαξίωση. Βλέπει τα όνειρα για μια πολιτική καριέρα να ξεμακραίνουν. Μια απροσδόκητη επίσκεψη της Βαρβάρας κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα, καθώς του ανακοινώνει την απόφασή της να κατέβει μόνη της στις εκλογές.

Παρασκευάς και Χαραλάμπης πανηγυρίζουν την ήττα του Ηλία, ανυποψίαστοι για τα σχέδια της Βαρβάρας. Η Τούλα, βλέποντας τη Χρύσα να στεναχωριέται για τον Παναγή, της κανονίζει ραντεβού με τον Τζώρτζη. Χαραλάμπης και Παρασκευάς συναντούν τον Ηλία, τη στιγμή που ζητά τρυφερά συγγνώμη από τη Φιλιώ και η κατάσταση ανάμεσα στους δυο άντρες εκτροχιάζεται. Η Κατερίνα απευθύνεται στον Κανέλλο για να τη βοηθήσει με τον Λαυρέντη. Αποφασίζουν να παγιδέψουν τον Λαυρέντη με κάμερες και, τελικά, το καταφέρνουν… ή μήπως όχι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝάντια Κοντογεώργη: 10 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για την ηθοποιό12.09.2018

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 48: Η Λήδα και ο Δημήτρης ζουν πλέον μαζί κι έτσι έρχονται όλο και πιο κοντά, σε αντίθεση με τον Φίλιππο που απομακρύνεται από την Αλίκη όλο και περισσότερο, καθώς η απόφασή του να αναλάβει τον «Υάκινθο» και να ξεκόψει μια για πάντα από την εταιρεία της Αλεξάνδρας φέρνει εντάσεις και συγκρούσεις μέσα στην οικογένεια. Η Μαρία πιέζει τον Αντώνη να τα πουλήσουν όλα και να φύγουν, τη στιγμή που αυτός κάνει σχέδια για τον ελαιώνα του. Ο Φίλιππος ζητάει στη Λήδα να συναντηθούν: μία συνάντηση που θα φέρει και τους δύο σε πολύ δύσκολη θέση…

Η Νίκη επιστρέφει στον Αντρέα για χάρη του Μάνου, γνωρίζοντας ότι αυτό που θα αντιμετωπίσει θα είναι δύσκολο και επικίνδυνο. Ο Δήμος – μη γνωρίζοντας την αλήθεια – προσπαθεί να την πείσει να γυρίσει κοντά του. Η Αλίκη, φοβούμενη τις οικονομικές συνέπειες που θα έχει για την οικογένεια η απόφαση του Φίλιππου, παίρνει μία απόφαση που θα μεγαλώσει κι άλλο το χάσμα ανάμεσα στο ζευγάρι. Η Λήδα παίρνει ένα μήνυμα και συνειδητοποιεί ότι ο Φίλιππος την περιμένει κάτω από το σπίτι του Δημήτρη.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 49: Η επιστροφή της Ανέτ χαροποιεί το χωριό αλλά θα προκαλέσει και αναταράξεις καθώς η Πηνελόπη ανακαλύπτει κάτι για τον Μελέτη, που θα την οδηγήσει σε μια μοιραία επιλογή. Ο Δούκας συνεχίζει να δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο απέναντι στον Νικηφόρο και στον συνεταιρισμό που φαίνεται να λειτουργεί υπέρ του σχεδίου που έχει καταστρώσει. Η Δρόσω επηρεασμένη απ’ την συνάντηση της με την Ελένη παίρνει με τον Τάκη μια σημαντική απόφαση. Η Ουρανία μαθαίνει τα πάρε- δώσε του Μπάμπη με τον Μελέτη και προσπαθεί να τον αποτρέψει. Ο Τάκης βρίσκει ένα παράτολμο σχέδιο για να μαζέψει χρήματα ενώ η Ανέτ θα βρεθεί αντιμέτωπη μ’ έναν άνθρωπο απ’ τον ένοχο παρελθόν της.

ΤΑΙΝΙΕΣ

22:00 «Οι καλοκαιρινές μου διακοπές» στο OPEN

Ξένη Ταινία, Συμπαραγωγή: Αμερική/ Μεξικό, Περιπέτεια

Υπόθεση: Ένα μικρό αγόρι βοηθά έναν Αμερικανό εγκληματία ώστε να μάθει να επιβιώνει πίσω από τα τείχη μιας βάναυσης μεξικανικής φυλακής. Πρωταγωνιστούν: Μελ Γκίμπσον, Κέβιν Μπαλμόρ, Ντάνιελ Χιμένες Κάτσο. Σκηνοθεσία: Άντριαν Γκρούνμπεργκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOnline εκδηλώσεις, σεμινάρια, διαλέξεις: 15 προτάσεις για την εβδομάδα 16-22 Νοεμβρίου12.09.2018

23:00 «Overdrive» στον ALPHA

Ξένη Ταινία, Συμπαραγωγή: Αγγλία/ Γαλλία, Περιπέτεια

Yπόθεση: Ένας διαβόητος εγκληματίας αναγκάζει δύο θρυλικούς κλέφτες αυτοκινήτων να κλέψουν ένα όχημα για να κερδίσουν την ελευθερία τους. Με τη συμμετοχή δύο γυναικών στην ομάδα, έχουν μία εβδομάδα για να  ξεφύγουν από την τολμηρή κλοπή ή να κινδυνεύσουν να χάσουν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης και της ζωής τους.

ΕΚΠΟΜΠΗ

23:30 «Ενώπιος Ενωπίω» στον ANT1

Παρουσιάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει ταυτίσει το όνομά του με συνεντεύξεις που άφησαν εποχή και προκάλεσαν αίσθηση. Επιστρέφει στους δέκτες μας με την ενημερωτική εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», βάζοντας τη δική του δημοσιογραφική σφραγίδα σε συναντήσεις με προσωπικότητες από όλους τους χώρους της ζωής του τόπου. Πρόσωπα που έχουν έργο, λόγο και άποψη, πρόσωπα που απασχολούν την κοινή γνώμη, πρόσωπα με ισχυρή παρουσία στην Πολιτική, την Οικονομία, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό μιλούν εφ’ όλης της ύλης και φέρνουν στο φως άγνωστες πτυχές από την αθέατη πλευρά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝέος Φωτογραφικός Διαγωνισμός: Η πόλη σε lockdown12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

20:30 «Μικροπόλεις» στην ΕΡΤ2

«Πέραμα–Η ταράτσα»: Ελληνική σειρά ντοκιμαντέρ διάρκειας 30 λεπτών για τις συνοικίες της Αθηναϊκής μητρόπολης. Σε κάθε περιοχή αντιστοιχεί μια λέξη-αρχιτεκτονική έννοια, που τη χαρακτηρίζει φυσιογνωμικά αλλά και κοινωνικά. Αυτή η λέξη είναι ο οδηγός στο βλέμμα, στην επιλογή των χαρακτήρων, στα στοιχεία του πορτρέτου τής κάθε περιοχής.


Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b