MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μάικλ Μπ. Τζόρνταν: O πιο σέξι άντρας για το 2020;

Το περιοδικό People ανέδειξε τον ηθοποιό Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, ως τον πιο σέξι άνδρα στον πλανήτη για το 2020, στην περίφημη λίστα του.

Monopoli Team

Ο Αμερικανός ηθοποιός Μάικλ Μπακάρι Τζόρνταν ανακηρύχθηκε ο πιο σέξι άνδρας στον πλανήτη για το 2020, από το περιοδικό People, παίρνοντας τα σκήπτρα από τον τραγουδιστή Τζον Λέτζεντ, που κέρδισε τον περσινό τίτλο.

Ο 33χρονος ηθοποιός έγινε γνωστός τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα με την ταινία «Creed», όπου πρωταγωνίστησε ως άλλος «Ρόκι» δίπλα στον Σιλβέστερ Σταλόνε, ενώ τρία χρόνια αργότερα έπαιξε τον αντίπαλο του αδικοχαμένου Τσάντγουικ Μπόουζμαν, στον «Μαύρο Πάνθηρα».

Με τον φίλο και συνάδελφό του, Τσάντγουικ Μπόουζμαν

Ο Τζόρνταν ήταν από τους πρώτους που συμμετείχαν στο κίνημα «Black Lives Matter», ενώ το 2018, η εταιρεία παραγωγής του έγινε η πρώτη που υιοθέτησε όρο που προβλέπει τη διαφορετικότητα στο καστ και το συνεργείο μιας ταινίας. Μάλιστα, το περιοδικό Time τον συμπεριέλαβε στην λίστα με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο για το 2020.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people)

«Αυτή είναι μια διάκριση για την οποία οι γυναίκες στην οικογένειά μου θα νιώσουν υπερήφανες! Είναι cool συναίσθημα, ξέρεις, πρόκειται για το κλασικό αστείο που σου κάνουν οι κολλητοί σου για να σε πειράξουν («να μια διάκριση που ποτέ σου δεν θα πάρεις»), αλλά εννοείται ότι αισθάνομαι όμορφα, είναι μια τιμητική διάκριση», σχολίασε ο Τζόρνταν.

Υπενθυμίζουμε πως ο τίτλος έχει απονεμηθεί στο παρελθόν, στον Mπραντ Πιτ, τον Τζόνι Ντεπ, τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, τον Ντουέιν Τζόνσον, κ.α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜπραντ Πιτ: Μοίρασε τρόφιμα σε άπορες οικογένειες και δεν τον αναγνώρισε κανείς12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b