MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
YouTube

10 Έλληνες YouTubers που μας κρατούν συντροφιά στην καραντίνα

Τώρα που έχουμε άπλετο χρόνο να σπαταλήσουμε στην καραντίνα, πολλά κανάλια από Έλληνες δημιουργούς στο YouTube, προσφέρουν μια ευχάριστη διέξοδο.

author-image Ευθυμία Πουλάδη

Η πλατφόρμα του YouTube έχει μετατραπεί σε δίαυλο δημιουργίας πολλών ανεξάρτητων καναλιών από Έλληνες youtubers– influencers. Εκεί έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το δικό τους περιεχόμενο και να εκφραστούν με απόλυτη ελευθερία και αυθορμητισμό για θέματα που τους απασχολούν στη καθημερινότητά τους. Αυτό φαίνεται να αρέσει στο ελληνικό κοινό που ταυτίζεται με τις εμπειρίες τους.

Μιας και είμαστε σε καραντίνα για όλο το Νοέμβριο λοιπόν, σας προτείνουμε 10 ελληνικά κανάλια της πλατφόρμας, που μπορείτε να παρακολουθήσετε -ή και να γίνετε συνδρομητές- και θα κάνουν την απομόνωση να μοιάζει λιγότερο μίζερη και περισσότερο ευχάριστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑKeep Calm#27: Τι άλλο θα μας συμβεί το 2020;12.09.2018

1. Evelina Nikoliza

Η γλυκιά και πάντα χαμογελαστή Εβελίνα -κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη- φροντίζει να μεταδίδει την αισιοδοξία της μέσα από κάθε πρότζεκτ που αναλαμβάνει. Πρόσφατα δημιούργησε μια σειρά από vlog καραντίνας, όπου μας δείχνει την καθημερινότητα της στο σπίτι, τη δουλειά (συμμετέχει στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται») και την συνύπαρξη με τον σύντροφο και το σκύλο της.

2. Marianna Grfld

Η νεαρή σε ηλικία Μαριάννα κάνει συχνά βιντεάκια, είτε vlogs, είτε haul, είτε πρωτότυπες δοκιμασίες που βάζει η ίδια στον εαυτό της και φέρνει εις πέρας σε μια μέρα ή σε μια εβδομάδα, αναλόγως τη δοκιμασία. Σε αυτό το βίντεο για παράδειγμα, παραγγέλνει φαγητό από τα McDonalds που θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 100 ευρώ. Στο κανάλι της θα βρείτε διάφορες δοκιμασίες σαν αυτή, που είναι πραγματικά ενδιαφέρουσες.

3. Gingerbread Bae

Ο Νικόλας Παπαδάκης ή αλλιώς Gingerbread Bae είναι ένας νεαρός youtuber- influencer που κάνει χιουμοριστικά βιντεάκια με μακιγιάζ, στο οποίο ειδικεύεται και στο συγκεκριμένο, βλέπουμε να βάφει τον γνωστό παρουσιαστή Νίκο Μουτσινά, προσφέροντας άπλετο γέλιο. Στο κανάλι του θα βρείτε βίντεο με την απίθανη μητέρα του, με την οποία έχουν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση, να μοιράζονται διάφορες ασχολίες.

4. Olga

Η Όλγα ασχολείται με θέματα ομορφιάς και περιποίησης και ανεβάζει πολύ χρήσιμα βίντεο, δίνοντας συμβουλές και beauty tips. Σε αυτό το βίντεο, επιλέγει να μιλήσει για τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς, για τη περίοδο του φθινοπώρου. Επίσης, σε ένα άλλο, μιλάει για την ακμή που αντιμετωπίζουν πολλοί από την μάσκα και δίνει τις δικές συμβουλές καταπολέμησης της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 περίεργα challenges και trends που έγιναν viral μέσα στην καραντίνα12.09.2018

5. I Mikri Ollandeza

Η Δανάη Γεωργαντά, ή αλλιώς Μικρή Ολλανδέζα, είναι γνωστή στο ελληνικό Youtube, για τα υψηλής ποιότητας vlog από ταξίδια που κάνει σε Ελλάδα και εξωτερικό, μαζί με τον βοηθό και σύντροφό της. Επίσης, στο κανάλι της θα βρείτε haul, βίντεο ομορφιάς ή με κοινωνικό περιεχόμενο και storytimes.

6. Sofia Moutidou

Η αγαπητή σε όλους κωμικός και ηθοποιός Σοφία Μουτίδου, μοιράζει άπλετο γέλιο και καλή διάθεση, κάθε Δευτέρα πρωί, μέσα από το κανάλι της στο Youtube. Στο συγκεκριμένο βίντεο μιλάει με τη δική της χιουμοριστική ματιά για την δεύτερη καραντίνα στην οποία μπήκαμε το Νοέμβριο. Όποιο βίντεο και αν επιλέξετε να δείτε, είναι σίγουρο ότι θα σας διασκεδάσει.

7. Mary Sinatsaki

Η γνωστή παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη έχει το δικό της κανάλι στο Youtube, στο οποίο ανεβάζει διάφορα  βίντεο, όπως αυτό, όπου δοκιμάζει γιαπωνέζικα σνακ με μια φίλη της. Ευχάριστη, δημιουργική και πάντα αυθεντική.

8. Τhe Carrot Tards

Το δίδυμο του Αλέξανδρου και της Σιλένας, που έχουν το κανάλι «The Carrot Tards» στη πλατφόρμα, ανεβάζουν vlogs, βίντεο με κριτικές, q & a, αντιδράσεις, κοινωνικά σχόλια, κ.α. Τα βίντεο που ανεβάζουν μπορεί να έχουν τίτλους όπως: «Ότι δεν τολμάς να πεις στους γονείς σου», «Το μεγάλο ντιμπέιτ» ή «Ελληνικά τραγούδια της εφηβείας μας». Στο συγκεκριμένο vlog μοιράζονται την εμπειρία τους με τον κορονοϊό, αφού ο ένας από τους δυο βρέθηκε θετικός στον Covid-19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠοιες είναι οι κορυφαίες λέξεις για το 2020;12.09.2018

9. Μara Samartzi

Η ταλαντούχα Μάρα Σαμαρτζή ασχολείται με θέματα ομορφιάς, περιποίησης και διακόσμησης, ενώ χαρακτηρίζεται από υψηλή αισθητική και γούστο. Ανεβάζει vlog, reviews σε προϊόντα και haul. Τελευταία, έχει δημιουργήσει μια σειρά, όπου παρουσιάζει την μεταμόρφωση και διακόσμηση του σπιτιού της, με τη δική της καλλιτεχνική ματιά και δημιουργικότητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα Φιλαράκια: Ο Μάθιου Πέρι αποκαλύπτει πότε να περιμένουμε το πολυαναμενόμενο reunion12.09.2018

10. Fipster

Ο Φίλιππος ή αλλιώς Fipster, ανεβάζει βιντεάκια 2 φορές την εβδομάδα με vlog, storytimes, συνταγές και δοκιμασίες. Όμως, το κόνσεπτ για το οποίο φημίζεται το κανάλι του είναι το γνωστό παιχνίδι «Θάρρος ή αλήθεια», το οποίο παίζει με διάσημους καλεσμένους και φίλους του. Στο συγκεκριμένο, παίζει με την ηθοποιό και παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα, ενώ άλλοι καλεσμένοι του είναι η Μαίρη Συνατσάκη, η Έλενα Χριστοπούλου, η Κάτια Ταραμπάνκο, η Βάλια Χατζηθεοδώρου και το συγκρότημα Alcatrash.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b