MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση το Σαββατοκύριακο 14-15/11

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο 14-15 Νοεμβρίου στα ελληνικά κανάλια.

Η Ρόζα της Σμύρνης
Monopoli Team

ΤΑΙΝΙΕΣ

Σάββατο 14/11, 21:00 «Η Ρόζα της Σμύρνης» στον ΑΝΤ1

Υπόθεση: Η Ρόζα, κόρη εύπορης οικογένειας, παντρεύεται εσπευσμένα. Αθήνα 1987: H Ρόζα ζει με την εγγονή της Μαριάννα, κουβαλώντας ένα επτασφράγιστο μυστικό που δεν θέλει να μοιραστεί με κανέναν. Το συλλεκτικό πάθος του Δημήτρη, ενός αρχιτέκτονα, τον οδηγεί στα παράλια της Μικράς Ασίας και στα χνάρια της αινιγματικής Ρόζας. Μια παλιά φωτογραφία και ένα νυφικό είναι αρκετά για να ανασυρθεί μια ερωτική ιστορία από το παρελθόν και να γεννηθεί μια καινούργια. Παίζουν: Τάσος Νούσιας, Λήδα Πρωτοψάλτη, Ευγενία Δημητροπούλου, Γιλμάζ Γκρουντά (Yilmaz Gruda), Γιούλικα Σκαφιδά, Τζεμ Ακσακάλ (Cem Aksakal), Πέτρος Λαγούτης, Χάρης Εμμανουήλ, Κώστας Καζανάς, Αϊσάν Σουμερτζάν (Aysan Sumercan), Γιάννης Θωμάς.

Κυριακή 15/11, 21:00 «Ο Κλέαρχος, Η Μαρίνα Και Ο Κοντός» στο STAR

Υπόθεση: Η κόρη του Κλέαρχου και της Μαρίνας έχει παντρευτεί έναν καλόκαρδο αλλά κοντούλη νεαρό, τον Μάχο, τον οποίο η Μαρίνα περιφρονεί βαθύτατα και συνεχώς πιστεύει πως απατάει την κόρη της. Η αλήθεια είναι όμως ότι ο Κλέαρχος είναι αυτός που ξενοκοιτάει και μάλιστα τη γοητευτική ζωντοχήρα γειτόνισσα, την κυρία Ηρώ, η οποία του δίνει ελπίδες χωρίς να προχωράει σε κάτι ουσιαστικό. Ο Κλέαρχος κανονίζει να πάει ο γαμπρός του στα Καμένα Βούρλα για λουτροθεραπεία και εκείνος τον ακολουθεί, δήθεν για να τον προσέχει, αλλά στην πραγματικότητα πάει για να συναντήσει την όμορφη γειτόνισσα. Εκεί όμως καταφτάνει η Μαρίνα με την κόρη της και αρχίζουν τα μπερδέματα. Παίζουν: Βασίλης Αυλωνίτης, Γεωργία Βασιλειάδου, Νίκος Ρίζος, Ελσα Ρίζου, Πόπη Λάζου, Γιώργος Τσιτσόπουλος. Σενάριο: Νίκος Τσιφόρος, Πολύβιος Βασιλειάδης.

Σάββατο 14/11, 22:10 «Doctor Strange» στον ΑLPHA

Ξένη Ταινία, Αμερικανικής Παραγωγής, Περιπέτεια Επιστημονικής Φαντασίας

Υπόθεση:  Η ζωή του διάσημου νευροχειρουργού, Dr. Stephen Strange, αλλάζει ριζικά όταν ένα τρομερό αυτοκινητικό ατύχημα καταδικάζει τα δύο χέρια του σε πλήρη ανικανότητα. Όταν η παραδοσιακή ιατρική αδυνατεί να τον θεραπεύσει, ο Strange αναζητά θεραπεία και ελπιδα σε έναν μυστηριώδη θύλακα. Μαθαίνει γρήγορα οτι ο θύλακας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή μιας μάχης ενάντια σε αόρατες σκοτεινές δυνάμεις που είναι στραμμένες στην καταστροφή της πραγματικότητας. Ο Strange αναγκάζεται να επιλέξει ανάμεσα στη ζωή της περιουσίας και της κατάστασης του ή να τα αφήσει πίσω για να υπερασπιστεί τον κόσμο ως τον πιο ισχυρό μάγο που υπάρχει.

Κυριακή 15/11, 22:50 «The Hunger Game: Επανάσταση-Μέρος 1» στον ALPHA

Ξένη Ταινία, αμερικανικής Παραγωγής, Περιπέτεια Επιστημονικής Φαντασίας

Υπόθεση: Μετά τη διάσωση της από το καταστροφικό Quarter Quell, η Katniss ξυπνά σε ένα συγκρότημα κατοικιών κάτω από την υποτιθέμενη καταστροφή της Περιφέρειας 13. Το σπίτι της στην Περιφέρεια 12 έχει καταστραφεί και η Peeta Mellark έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου και κρατείται αιχμάλωτη  του Προέδρου Snow. H Κatniss μαθαίνει για μια μυστική εξέγερση που εξαπλώnεται σε όλο το Panem- μια εξέγερση που θα την τοποθετήσει στο κέντρο μιας συνομωσίας και θα προσπαθήσει να ανατρέψει τα σχέδια του Snow.

Κυριακή 15/11, 00:00«Ραντεβού με έναν Σταρ» στον ΑΝΤ1

Ξένη Ταινία, Αμερικανικής Παραγωγής, Κωμωδία

Υπόθεση: O Pete, ένας ιδιόμορφος διευθυντής παντοπωλείου, ερωτεύεται τρελά την καλύτερη του φίλη, Rosalee. Εκείνη δεν έχει την παραμικρή ιδέα γι’ αυτό. Όταν Η Rosalee κερδίσει ένα ραντεβού με τον αγαπημένο της ηθοποιό Tad Hamilton και τα πράγματα δείχνουν να κυλάνε κάπως όμορφα μεταξύ τους, ο Pete πρέπει να  αγωνιστεί για να εκφράσει τα συναισθήματα του και να κερδίσει την καρδιά της. Παίζουν: Κέιτ Μπόσγουορθ, Τόφερ Γκρέις, Τζος Νταχέιμελ, Νέιθαν Λέιν.

Κυριακή 15/11, 21:00 «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» στον ALPHA

Μεταγλωτισμένη Ταινία Κινουμένων Σχεδίων

Υπόθεση: Ο Σίμπα, ένα μικρό λιοντάρι γεμάτο θάρρος και δίψα για ζωή, προορίζεται να γίνει ο μελλοντικός βασιλιάς της ζούγκλας μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του. Όμως, ο φθονερός θείος του, ο Σκαρ, που επιβουλεύεται το θρόνο, έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του. Αφού αρχίσει να χειραγωγεί τον μικρό Σίμπα, πείθοντάς τον ότι ότι ευθύνεται για το θάνατο του πατέρα του, σύντομα το μικρό λιοντάρι θα οδηγηθεί απεγνωσμένο στην αυτοεξορία. Η προσωπική του περιπέτεια θα αποκτήσει άλλο νόημα, όταν στη ζωή του μπουν δύο απρόβλεπτα πλάσματα, ο Τιμόν και ο Πούμπα, που ζουν σύμφωνα με το μότο «Hakuna Matata» (καμιά ανησυχία). Ωστόσο, ο Σίμπα θα έρθει κάποια στιγμή σε επαφή με το παρελθόν του με απρόβλεπτο τρόπο, και τότε δεν θα αργήσει να ξυπνήσει μέσα του ο πραγματικός του εαυτός.

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Σάββατο 14/11, 22:00 «Στα τραγούδια λέμε Ναι» στην ΕΡΤ1

Αυτό το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, η εκπομπή Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο ενώνει τη Δύση με την Ανατολή και το χθες με το σήμερα, μέσω της Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας. Της δυναμικής ορχήστρας από το Βόλο με τη διεθνή αναγνώριση!

Σάββατο 14/11, 21:00 «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά» στον ΣΚΑΙ

Ένα γνήσιο λαϊκό γλέντι με μία νεανική παρέα που θα μας παρασύρει όλους έχει ετοιμάσει η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Σε μία πιεστική περίοδο ένα κεφάτο πρόγραμμα αποτελούμενο από πολυαγαπημένα τραγούδια που απογειώνουν τη διασκέδαση έρχεται να μας κρατήσει την πιο ωραία συντροφιά ανεβάζοντάς μας το κέφι και τη διάθεση με μία γιορτή χαράς γεμάτη θετική ενέργεια. Ο Θοδωρής Φέρρης, η Μαλού, η Κατερίνα Λιόλιου, ο Γιώργος Λιβάνης, η Ανδρομάχη και ο Γιάννης Γρόσης ερμηνεύουν τις διαχρονικές επιτυχίες. Στην παρέα τους βρίσκονται ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο Νίκος Συρίγος, ο Αντώνης Κρόμπας, η Μαίρη Μηλιαρέση, ο Νίκος Βαφειάδης, η Μαρία Φραγκάκη, ο Παύλος Πιέρρος, η Άννα Πολύζου και η Δανάη Μεϊδάνη τραγουδώντας, χορεύοντας και διασκεδάζοντας σε ένα επεισόδιο χαράς και κεφιού που έχουμε όλοι μας ανάγκη.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Σάββατο 14/11, 22:30 «Κάλλας, Κένεντι, Ωνάσης: Δυο Βασίλισσες για έναν Βασιλιά» στο Cosmote TV History

Η ιστορία της τραγουδίστριας της όπερας Μαρία Κάλλας, του πολυεκκατομυριούχου Αριστοτέλη Ωνάση και της Πρώτης Κυρίας της Αμερικής Ζακλίν Κένεντι και το ερωτικό τρίγωνο που σχηματίστηκε ανάμεσα τους.

Κυριακή 15/11, 23:00 «Το τέλος των Οθωμανών: Έθνη εναντίον των Οθωμανών» στο Cosmote tv History

Ένα ντοκιμαντέρ που εξετάζει όλο το παρασκήνιο πίσω από τις σχέσεις και τις συγκρούσεις της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με άλλα έθνη και πώς αυτά συντέλεσαν στην κατάρρευση και διάλυση της.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b