MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΑΤΖΕΝΤΑ

Online Agenda: 2 προτάσεις για τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για online εκδηλώσεις που μπορείτε να επιλέξετε σήμερα Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020.

online
61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Monopoli Team

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Το 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης επιστρέφει online και παρουσιάζει 177 ταινίες από όλο τον κόσμο, ανατρεπτικούς δημιουργούς, συναρπαστικά αφιερώματα. Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 5 έως την Κυριακή 15 Νοεμβρίου.
Δευτέρα 9/11, διαθέσιμο όλο το 24ωρο
Δείτε το Φεστιβάλ εδώ.

online

Φθινόπωρο all’italiana OnLine

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Φθινόπωρο all’italiana OnLine» από το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών

Η Πρεσβεία της Ιταλίας στην Ελλάδα και το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών σας προσκαλούν σε μια φθινοπωρινή περίοδο πλούσια σε online εκδηλώσεις με επίκεντρο τον ιταλικό πολιτισμό, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Tempo Forte Italia – Ελλάδα και σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο AIAL. Μέσα σε εννέα εβδομάδες, από τις 9 Οκτωβρίου μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου 2020 θα διατίθενται ηλεκτρονικά σε όλη την ελληνική επικράτεια διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις σχετικά με τη μουσική, το σινεμά, το θέατρο, το χορό, τη μαγειρική, τη μόδα και το ντιζάιν. Σήμερα θα προβληθούν οι εκδηλώσεις «Ο νεαρός Μονταλμπάνο: Το τρίτο μυστικό», «MDesignFF: Maddalena», «Γεύμα με τον Καμιλέρι: Κανόλι» και «Σικελικά τσιμπολογήματα: Τα μακαρόνια πριν τον Μάρκο Πόλο». Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ.
Δευτέρα 9/11, διαθέσιμες όλο το 24ωρο
Η πρόσβαση στην πλατφόρμα είναι δωρεάν κατόπιν εγγραφής εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOnline και δωρεάν ταινίες για παιδιά, στο 61o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b