MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV GUIDE

TV Guide: Τι να δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στα ελληνικά κανάλια.

Monopoli Team

22:00, «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 38: Η Ελένη και η Φωτεινή προσπαθούν να αποτρέψουν τη Χριστίνα από το να αποδράσει αλλά εκείνη είναι αμετάπειστη. Ο Λάμπρος προσπαθεί να μάθει ποιος είναι ο Μάνος Βόσκαρης και ποια η σχέση του με τους Σεβαστούς. Θα βρει τρόπο και κουράγιο η Ελένη να του πει την αλήθεια για όσα περνάει μέσα στη φυλακή από το Βόσκαρη; Η Δρόσω μαθαίνει πως δεν πρόκειται να βγάλει δίσκο και πως ο Τάκης της λέει ψέματα τόσο καιρό. Καταρρακωμένη θα αφεθεί σε λάθος αποφάσεις. Η Ασημίνα προσπαθεί να ξαναβρεί τον παλιό της εαυτό στο πατρικό της καθώς η κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών με την εμφάνιση του Δούκα είναι πιεστική για όλους. Ο Μπάμπης δείχνει γοητευμένος από εκείνη. Ο Μελέτης είναι έξαλλος με την επιστροφή του Μιλτιάδη στο Διαφάνι και ξεσπάει στην Ανέτ. Η Ζωρζέτ όμως εκδηλώνει τα αισθήματά της για εκείνον, δημιουργώντας του σύγχυση. Πώς θα αντιδράσει μπροστά στην προοπτική μιας νέας σχέσης;

20:00, «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 35: Η Νέλλη και ο Μάνος αντιλαμβάνονται πως η Εύα έχει ακούσει την κουβέντα τους και έχει μάθει την αλήθεια που προσπαθούν να κρύψουν. Ο Μάνος θα κάνει και πάλι κάτι ακραίο. Η Νίκη επισκέπτεται τον Ντίνο στη φυλακή και τον διαβεβαιώνει πως θα κάνει τα πάντα για να αποδειχθεί η αθωότητά του και να βρεθεί ο πραγματικός ένοχος, χωρίς να γνωρίζει πως αυτός είναι ο ίδιος της ο γιος… Ο Μάνος θυμώνει βλέποντας την συμπαράσταση της μάνας του στον Ντίνο. Η Αλεξάνδρα ζητάει από τον Πέτρο να μεσολαβήσει για να φτιάξει η σχέση της με τον Φίλιππο. Σαν αντάλλαγμα, η Αλεξάνδρα αναγκάζεται να ζητήσει συγνώμη από την Λήδα για ό,τι της έχει κάνει. Η συμβατική σχέση Φίλιππου – Αλίκης συνεχίζεται, η Αλίκη κάνει ότι μπορεί για να τον πλησιάσει, αλλά αυτός την αποφεύγει. Ο Δημήτρης και η Λήδα υποψιάζονται πια σοβαρά την Αντωνίου τόσο για τον θάνατο της Αγγελικής όσο και για τα ανώνυμα μηνύματα που στέλνονται ομαδικά εναντίον της Λήδας. Ένα στοιχείο που βρίσκει η Λήδα στο σπίτι της Αντωνίου την πείθει για την ενοχή της.

20:00, «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 18: Ο Λουκάς είναι ευτυχισμένος που δέχτηκε η Κατερίνα να γίνει γυναίκα του, της λέει να παντρευτούν σήμερα κιόλας! Η Κατερίνα δεν αντιλαμβάνεται ότι πίσω από τη βιασύνη του υπάρχει ένα καλά μελετημένο σχέδιο και λέει το πολυπόθητο «ναι». Θα είναι αρκετός ο προβληματισμός του Θοδωρή σχετικά με τους σκοπούς του Λουκά, ώστε να τη μεταπείσει; Ο Λουκάς κάνει ό,τι μπορεί για να μην το μάθουν οι γονείς της, ενώ ο Παναγής όταν το μαθαίνει, γίνεται κουρέλι. Ο Παρασκευάς ψάχνει να βρει μέλος για το συμβούλιο μετά την αποχώρηση του παπά και τσακώνεται με τον Χαραλάμπη και τον Ηλία για ποιανού ο γιος θα μπει. Ο Ασημάκης ξεκινάει για σκάψιμο αλλά στο δάσος βλέπει κάτι που του κάνει τρομερή εντύπωση… είναι η Μάρμω! Ο Ασημάκης είναι ένα βήμα από το να ξεσκεπάσει τη Μάρμω και τη μυστική επιχείρησή της με τις τρούφες! Ο γάμος εξπρές που ετοιμάζει ο Λουκάς μοιάζει να πηγαίνει πρίμα μέχρι τη στιγμή που καταφτάνει ο Στάθης στο χωριό και τα σχέδια του Λουκά τινάζονται στον αέρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆγριες Μέλισσες: Οι άνθρωποι πίσω από τα πετυχημένα τραγούδια της σειράς-φαινόμενο12.09.2018

ΤΑΙΝΙΕΣ

20:00, «Η Ανταλλαγή» στο Cosmote TV CNBC

Ξένη Ταινία, Αμερικανικής Παραγωγής, Δράμα

Υπόθεση: Λος Άντζελες, 1928. Η Κρίστιν Κόλλινς επιστρέφει στο σπίτι και ο γιος της Γουόλτερ έχει εξαφανιστεί. Πέντε μήνες αργότερα, οι προσευχές της βρίσκουν απάντηση όταν ο Γουόλτερ εντοπίζεται στο Ίλλινοις. Για κακη τύχη της Κριστίν δεν είναι ο γιός της. Οι αρχές έρχονται σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς της Κριστίν. Μοναδικός της σύμμαχος ένας κληρικός, που βλέπει την υπόθεση σαν μια ευκαιρία να ξεσκεπάσει τη διαφθορά της αστυνομίας του Λος Άντζελες και της κυβέρνησης.

21:00 «Ο Σωματοφύλακας του Εκτελεστή» στο STAR

Ξένη ταινία, Αμερικανικής παραγωγής, Περιπέτεια.

Υπόθεση: Ο κορυφαίος σωματοφύλακας στον κόσμο, καλείται να προστατεύσει τη ζωή του θανάσιμου εχθρού του, ενός από τους πιο διαβόητους εκτελεστές του πλανήτη. Ο ασταμάτητος σωματοφύλακας και ο αδίστακτος δολοφόνος, βρίσκονται για χρόνια σε αντοπαράθεση, αλλά τώρα θα βρεθούν μαζί για ένα απίστευτα άγριο και τρελό 24ωρο. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, από την Αγγλία έως τη Χάγη, θα αντιμετωπίσουν καταδιώξεις με αυτοκίνητα, αλλόκοτες περιπέτειες με πλοίο αλλά και έναν ανελέητο δικτάτορα της Ανατολικής Ευρώπης, που διψάει για αίμα. Παίζουν: Ράιαν Ρέινολντς, Σάμιουελ Τζάκσον, Γκάρι Όλντμαν, Σάλμα Χάγιεκ. Σκηνοθεσία: Πάτρικ Χιούζ.

22:30 «Βαθιά άγρια θάλασσα» στο ΟPEN

Ξένη ταινία, Παραγωγής: Αμερική/Μεξικό, Περιπέτεια.

Υπόθεση: Σε ένα νησί ο επιχειρηματίας Ράσελ Φράνλκιν χρηματοδοτεί την έρευνα μιας νεαρής γιατρού σχετικά με τις δυνατότητες θεραπείας της νόσου Alsheimer. Η έρευνα της δεν διεξάγεται σε παραδοσιακά εργαστήρια, αλλά στη μέση του ωκεανού, επάνω σε ένα πλωτό σύμπλεγμα κτιρίων και περιφραγμένων δεξαμενών, με πειραματόζωα καρχαρίες. Όταν οι υποστηρικτές του πειράματος στέλνουν ένα στέλεχος για να διερευνήσει την εξέλιξη, μια διαδικασία πηγαίνει στραβά και ένας καρχαρίας αρχίζει να επιτίθεται στους ερευνητές. Τώρα με τους καρχαρίες να ξεπερνούν τους ανθρώπινους απαωγείς τους, η νεαρή γιατρός και η ομάδα της πρέπει να βρουν τρόπο να τους εμποδίσουν να βγουν στον ωκεανό και να αναπαραχθούν.  Πρωταγωνιστούν: Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Τόμας Τζέιν, Σάφρον Μπάροους, LL Cool J. Σκηνοθεσία: Ρένι Χάρλιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 all time classic ταινίες επιβίωσης για στιγμές… μεγάλης αγωνίας12.09.2018

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

22:00 «Μουσικό κουτί» στην ΕΡΤ1

Με καλεσμένους τη Νατάσσα Μποφίλιου και τον Φοίβο Δεληβοριά θα κάνει πρεμιέρα το «Μουσικό κουτί» της ΕΡΤ με τους οικοδεσπότες Νίκο Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη να υπόσχονται οτι θα γίνουν η πιο μελωδική συντροφιά της ελληνικής τηλεόρασης.

00:15  «Tάκης Χατζής Direct» στον ALPHA

O Τάκης Χατζής έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με πολιτικούς και ανθρώπους της εξουσίας καθώς και με προσωπικότητες της τέχνης και της κοινωνικής ζωής. Πρόσωπα, που θα χρειαστεί να αποδείξουν ότι αντέχουν τις σκληρές ερωτήσεις αλλά και την κριτική. Ο Τάκης Χατζής υπόσχεται να βάλει . φωτιά στα βράδια της Τετάρτης με τις μονομαχίες του.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b