MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ATZENTA

Online Agenda: 7 προτάσεις για τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για online εκδηλώσεις που μπορείτε να επιλέξετε σήμερα Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020.

Όλγα Βενέτη
Monopoli Team

ΜΟΥΣΙΚΗ

«Μια θάλασσα τραγούδια», συναυλία με την Όλγα Βενέτη

Οι θεατρικές παραστάσεις και οι συναυλίες μέσω live streaming, από το κανάλι της Περιφέρειας στο YouTube, συνεχίζονται. Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής οι θεατές έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν online εκδηλώσεις μέχρι τις 3/11. Σήμερα θα μεταδοθεί η μουσική συναυλία της Όλγας Βενέτη «Μια θάλασσα τραγούδια».
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των διαδικτυακών εκδηλώσεων εδώ.

Δευτέρα 26/10, 20.30
Δείτε σε ζωντανή μετάδοση την συναυλία εδώ.

Art Athina Virtual

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Art Athina Virtual: 55 γκαλερί εκθέτουν στην ίδια ψηφιακή πλατφόρμα

Τις διαδικτυακές της πύλες ανοίγει η Art Athina μέσω της πλατφόρμας Αrt Athina Virtual στις 15 Οκτωβρίου 2020. Υπόσχεται μια διαφορετική εμπειρία στο φιλότεχνο κοινό. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν online από τον υπολογιστή, την ταμπλέτα ή το έξυπνο τηλέφωνό τους δωρεάν σε περισσότερες από 55 γκαλερί από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ακόμη, θα γνωρίσουν τους καλλιτέχνες και τα έργα που προτείνουν χωρίς κανέναν χρονικό περιορισμό. Η Αrt Athina Virtual θα είναι προσβάσιμη σε 24ώρη βάση επτά ημέρες την εβδομάδα έως το τέλος Οκτωβρίου. Θα έχει διαφορετικό φωτισμό το πρωί και το βράδυ.
Δευτέρα 26/10, διαθέσιμη όλο το 24ωρο
Δωρεάν
Δείτε την πλατφόρμα εδώ.

2ο Διαδικτυακό Φεστιβάλ Εθνικής Λυρικής Σκηνής «Αντιστίξεις»

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Αντιστίξεις: 2ο Διαδικτυακό Φεστιβάλ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζει το 2ο Διαδικτυακό Φεστιβάλ της, με τίτλο «Αντιστίξεις», σε καλλιτεχνική διεύθυνση Γιώργου Κουμεντάκη, το οποίο φωτίζει την σχέση μεταξύ της λόγιας ελληνικής μουσικής και της αρχιτεκτονικής. Οι προβολές των βίντεο του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2020 και θα παραμείνουν διαθέσιμες για το κοινό για 30 μέρες μετά την πρεμιέρα τους. Σήμερα θα ακούσετε το «Δωρικό Κοντσέρτο» για ορχήστρα εγχόρδων του Μηνά Ι. Αλεξιάδη και τη σύνθεση «Φοίνιξ» για ορχήστρα εγχόρδων του Ιωσήφ Παπαδάτου στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» και θα παραμείνουν online έως 26/11.
Δευτέρα 26/10, 20.00
Δείτε τις προβολές στο nationalopera.gr, στο Facebook και το YouTube της ΕΛΣ και στο digitalculture.gov.gr.

11ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου Αθήνας

11ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου Αθήνας από την Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος διοργανώνει για 11η φορά το Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου Αθήνας. Από 16 έως 26 Οκτωβρίου 2020 θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε για πρώτη φορά online την εκδήλωση. Οι ταινίες θα παρέχονται δωρεάν στην ιστοσελίδα της Ταινιοθήκης της Ελλάδος με την δημιουργία ενός προσωπικού λογαριασμού και την δωρεάν ενοικίαση κάθε ταινίας για 30 ώρες. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
Δευτέρα 26/10, διαθέσιμες για 30 ώρες
Δωρεάν
Δείτε τις ταινίες εδώ.

«Reunion» με την Καριοφυλλιά Καραμπέτη από το Φεστιβάλ «55α Δημήτρια»

Δραματοποιημένες αναγνώσεις από το Φεστιβάλ 55α Δημήτρια

Το Φεστιβάλ «55α Δημήτρια» παρουσιάζει μέχρι τέλη Οκτωβρίου online δραματοποιημένες αναγνώσεις. Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη διαβάζει από το κείμενο της Γλυκερίας Μπασδέκη, με τίτλο «Reunion». Η εκδήλωση θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα του Φεστιβάλ μέχρι τις 26 Οκτωβρίου. Δείτε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ εδώ.
Δευτέρα 26/10, διαθέσιμες όλο το 24ωρο
Δείτε την εκδήλωση εδώ.

13 ταινίες animation online από το Γαλλικό Ινστιτούτο

ΣΙΝΕΜΑ

13 ταινίες animation online από το Γαλλικό Ινστιτούτο

Το Γαλλικό Ινστιτούτο, σε συνεργασία με το AFCA – Γαλλικό Σύλλογο Κινηματογράφου Animation, για άλλη μια φορά το γαλλικό θεσμό της Γιορτής του Animation και στο εξωτερικό. Μέχρι το Σάββατο 31 Οκτωβρίου συνδεθείτε στην ιστοσελίδα του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος και ανακαλύψτε δωρεάν και χωρίς εγγραφή 13 ταινίες animation (δυο μεγάλου μήκους και 11 μικρού) με ελληνικούς υπότιτλους.
Δευτέρα 26/10, διαθέσιμες όλο το 24ωρο
Δωρεάν
Δείτε τις ταινίες 
εδώ.

Φθινόπωρο all’italiana OnLine

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Φθινόπωρο all’italiana OnLine» από το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών

Η Πρεσβεία της Ιταλίας στην Ελλάδα και το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών σας προσκαλούν σε μια φθινοπωρινή περίοδο πλούσια σε online εκδηλώσεις με επίκεντρο τον ιταλικό πολιτισμό, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Tempo Forte Italia – Ελλάδα και σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο AIAL. Μέσα σε εννέα εβδομάδες, από τις 9 Οκτωβρίου μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου 2020 θα διατίθενται ηλεκτρονικά σε όλη την ελληνική επικράτεια διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις σχετικά με τη μουσική, το σινεμά, το θέατρο, το χορό, τη μαγειρική, τη μόδα και το ντιζάιν. Σήμερα θα προβληθούν οι εκδηλώσεις «Ο νεαρός Μονταλμπάνο: Επιστροφή στις ρίζες», «MDesignFF: La cupola», «Γεύμα με τον Καμιλέρι: Γαύρος με κρέμα από κρεμμύδι» και «Σικελικά τσιμπολογήματα: Η Καναμέλα». Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ.
Δευτέρα 26/10, διαθέσιμες όλο το 24ωρο μέχρι 9/12
Η πρόσβαση στην πλατφόρμα είναι δωρεάν κατόπιν εγγραφής εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ 17η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης έρχεται διαδικτυακά, με πολλές δράσεις και αφιερώματα12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b