MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

H Λίλι Κόλινς μάντεψε λάθος την ηλικία της «Emily in Paris»

H Λίλι Κόλινς δεν κατάφερε να μαντέψει σωστά την ηλικία του ρόλου της στη νέα σειρά του Netflix, προκαλώντας την αντίδραση του κοινού.

Monopoli Team

Η σειρά “Emily in Paris” του Netflix έχει προκαλέσει μια θύελλα αντιδράσεων με ανάμεικτα συναισθήματα. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ηθοποιός Λίλι Κόλινς προσπάθησε να μαντέψει την ηλικία του χαρακτήρα της και το αποτέλεσμα δεν είχε και μεγάλη επιτυχία!

Η Λίλι Κόλινς και η λάθος ηλικία της Emily

H Λίλι Κόλινς στα 31 της ενσαρκώνει στην σειρά “Emily in Paris” την Emily η οποία μετακομίζει από την Αμερική στο Παρίσι, προκειμένου να δουλέψει σε μια διαφημιστική εταιρία.

Σε συνέντευξή της στη British Vogue προσπάθησε να μαντέψει την ηλικία του ρόλου της λέγοντας πως «Δε νομίζω πως ποτέ προσδιορίσαμε μια συγκεκριμένη ηλικία για την Emily, αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ φρέσκια, μετά το πανεπιστήμιο. Ίσως αυτή είναι η πρώτη της χρονιά μετά την αποφοίτηση».

Emily in Paris

Emily in Paris

«Θέλω να πω πως είναι γύρω στα 22. Είχε αρκετή εμπειρία στην εταιρεία της στο Σικάγο ώστε να κερδίσει τον σεβασμό του αφεντικού της. Πήγε στην σχολή γι΄αυτό και τελείωσε την πρακτική της», δήλωσε η Κόλινς.

Ωστόσο, η απάντηση της ηθοποιού δεν άρεσε στο κοινό που θεώρησε πως στα 22 δεν θα μπορούσε να έχει τέτοια εμπειρία στον εργασιακό τομέα.

Η απάντηση της ηθοποιού για την γκάφα της

H Λίλι Κόλινς αναγνώρισε πως οι θαυμαστές είχαν δίκιο και πως η ίδια μάντεψε λανθασμένα την ηλικία του ρόλου της ως Emily. Ως απάντηση ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram γράφοντας «Η Emily κοιτάζοντάς με όταν μάντεψα λάθος την ηλικία της. Σόρρυ κορίτσι».

H απάντηση της Λίλι Κόλινς μέσω Instagram

Τι ανήρτησε η Λίλι Κόλινς στο Instagram μετά την γκάφα της.

Η σειρά και οι ανάμεικτες κριτικές

Πολλοί λάτρεψαν τη σειρά και έχει γίνει από τις νέες επιτυχίες του Netflix, ενώ αρκετοί δεν είναι και τόσο ένθερμοι. Η πληθώρα των κλισέ για τη γαλλική κουλτούρα έχουν οδηγήσει τους Γάλλους κριτικούς να την «ρίξουν» αρκετά, θεωρώντας την έως και προσβλητική!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Emily in Paris»: Η νέα σειρά του Netflix είναι μια καρικατούρα της γαλλικής κουλτούρας γεμάτη κλισέ12.09.2018

Η πρώτη σεζόν αποτελείται από 10 επεισόδια και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη η συνέχεια, αλλά είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και δεύτερη σεζόν.

Πηγή: Independent

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b