MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Μαρκ Τζέικοπς δημιουργεί ταινία μικρού μήκους που θυμίζει… Γουές Άντερσον

Ο Μαρκ Τζέικοπς κατά τη διάρκεια της καραντίνας στη Νέα Υόρκη δημιούργησε μια ταινία μικρού μήκους στο ξενοδοχείο που έμενε με τον σύζυγό του.

Ο Μαρκ Τζέικοπς
Ο Μαρκ Τζέικοπς
Monopoli Team

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Μαρκ Τζέικοπς δημιούργησε μια ταινία μικρού μήκους σε στυλ ντοκιμαντέρ κατά την διάρκεια της καραντίνας και τώρα την παρουσιάζει στο κοινό.

Η καραντίνα του σχεδιαστή

Ο Μαρκ Τζέικοπς πέρασε την καραντίνα του στο ξενοδοχείο Mercer στη Νέα Υόρκη με τον σύζυγό του Νικ Νιούμπολντ. Συχνά ανέβαζε αισιόδοξα μηνύματα στα social media καθώς και διάφορα look τα οποία δημιουργούσε.

Μαρκ Τζέικοπς

Μαρκ Τζέικοπς

Όσα κατέγραφε από την περίοδο της καραντίνας δεν ήταν, όπως φαίνεται τώρα, απλώς για τους σκοπούς του Instagram. Συνέθεσε ένα ντοκιμαντέρ μικρού μήκους, στο οποίο και πρωταγωνιστεί και το ανέβασε στο YouTube.

Το ντοκιμαντέρ

Στο μικρού μήκους ντοκιμαντέρ το οποίο δημιούργησε, παρακολουθούμε σκηνές από την καθημερινότητα του Μαρκ Τζέικοπς, όπως το να κάνει μπάνιο τα σκυλιά του Νέβιλ και Λέιντι, να κάνει ένα μακιγιάζ smokey eye και να βάφει τα μαλλιά του. Ο σύζυγός του είναι αυτός που καταγράφει τα πάντα.

Υπάρχουν σκηνές με τους ερημωμένους δρόμους και τον Τζέικοπς να κατεβαίνει αργά τη νύχτα στο μπαρ του ξενοδοχείου να πιει μόνος Coca Cola.

Ο Μαρκ Τζέικοπς και ο σύζυγός του, Νικ Νιούμπολντ

Ο Μαρκ Τζέικοπς και ο σύζυγός του, Νικ Νιούμπολντ

Ο σχεδιαστής ενσαρκώνει επίσης και κάποιους ρόλους όπως της οικονόμου, του μηχανικού, του μπάρμαν και του θυρωρού, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει μια αίσθηση από τις ταινίες του Γουες Άντερσον ή  και του “Lost in Translation” της Σοφία Κόπολα.

Η ανακοίνωση της ταινίας

Με την ανακοίνωση της ταινίας στο κανάλι του, ο Τζέικοπς έγραψε «Μία δουλειά αγάπης στην εποχή της Κορόνας» και την αφιερώνει στον σύζυγό του λέγοντας πως «Ο Νικ είναι αυτός ο τύπος, που αν είσαι τυχερός, έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις και να εξελιχθείς μαζί του σε όλη σου τη ζωή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟλίβια Κόλμαν και Ντακότα Τζόνσον στις Σπέτσες, για νέα ταινία βασισμένη σε βιβλίο της Έλενα Φερράντε12.09.2018

Τέλος, αφήνει στα credits και την φράση «Σε αγαπώ Νέα Υόρκη, στην Αρρώστια και στην Υγεία».

Δείτε εδώ την ταινία μικρού μήκους:

Πηγή: Dazed

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b