MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Oscars 2021: Δεκτές ως υποψήφιες και οι ταινίες που προβάλλονται σε drive-in σινεμά

Λόγω της πανδημίας, τα Oscars προσαρμόζονται και δέχονται να συμπεριλάβουν ταινίες που προβάλλονται σε drive-in σινεμά.

Monopoli Team

Με τη δεδομένη δύσκολη κατάσταση για την κινηματογραφική βιομηχανία, τα Oscars εξετάζουν τις ταινίες που θα λάβουν υπόψιν, συμπεριλαμβάνοντας ακόμη και ταινίες από drive-in σινεμά για το 2021.

Οι κλειστές αίθουσες και τα νέα δεδομένα

Το πλήγμα στην κινηματογραφική βιομηχανία με τα κλειστά σινεμά να παραμένουν κλειστά, είναι τεράστιο. Παραδοσιακά τα Oscars επέλεγαν ταινίες που προβάλλονταν σε κλειστούς κινηματογράφους και μόνο στην μεγάλη οθόνη. Η νέα εποχή τους δεσμεύει πολύ να συνεχίσουν με αυτά τα δεδομένα!

Έτσι, αποφάσισαν να δέχονται και ταινίες που κυκλοφορούν σε online μορφή! Σύμφωνα με τους διοργανωτές αυτό θα είναι μια «παροδική εξαίρεση». Μάλιστα αυτό είχε πέσει ήδη στο τραπέζι από τον Απρίλιο, όταν η κατάσταση με το lockdown έδειχνε πως θα αργήσουν να ανοίξουν ξανά τα σινεμά.

Oscars

Oscars

Η προσθήκη των drive-in

Πρόσφατα, αποφασίστηκε ότι πέρα από τις ταινίες που προβάλλονται διαδικτυακά, θα μπορούν να διαγωνιστούν στις κατηγορίες της Καλύτερης Ταινίας αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες, ταινίες οι οποίες προβάλλονται και σε drive-in σινεμά.

Παρά το σταδιακό άνοιγμα ορισμένων σινεμά, είναι ακόμη αρκετά δύσκολο να θεωρηθεί κάτι δεδομένο και σίγουρο και ειδικά μετά και την έως και έναν χρόνο μετάθεση της πρεμιέρας του “Dune” και του “Νo Time To Die”.

Πηγή: SkyNews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ11o Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου Αθηνών: Tα highlights της φετινής – online – διοργάνωσης12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b