MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Spike Lee: «Δεν γνώριζα για την ασθένεια του Chadwick Boseman κατά τη διάρκεια γυρισμάτων»

Ενώ γύριζαν την ταινία “Da 5 Bloods”, o σκηνοθέτης Spike Lee όπως και όλοι οι υπόλοιποι, δεν γνώριζαν ότι ο Chadwick Boseman έπασχε από καρκίνο.

Monopoli Team

O Spike Lee όταν γύριζε την ταινία “Da 5 Bloods” δεν γνώριζε ότι ο Chadwick Boseman έδινε μάχη με τον καρκίνο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ο σκηνοθέτης για τον πρωταγωνιστή

O Boseman έκρυβε την ασθένειά του από όλους τους συνεργάτες του τόσο σε αυτήν την ταινία όσο και σε όλες τις υπόλοιπες. Όλοι είχαν σοκαριστεί όταν αποκαλύφθηκε η αιτία του θανάτου του τον Αύγουστο του 2020. Θυμούνταν την κούραση που έδειχνε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, αλλά ποτέ δεν σταμάτησε να κάνει αυτό που κάνει ή να σταθεί εμπόδιο η ασθένειά του.

O Chadwick Boseman στο Da 5 Bloods

O Chadwick Boseman στο Da 5 Bloods

Ο Lee δήλωσε ότι θα είχε διαχειριστεί πολύ διαφορετικά τον Boseman εάν ήξερε ότι έπασχε από καρκίνο. «Δεν ήξερα ότι ήταν άρρωστος. Δεν έδειχνε καλά αλλά το μυαλό μου δεν πήγε ποτέ στο ότι μπορεί να έχει καρκίνο» δήλωσε ο ίδιος.

Τα γυρίσματα στο Βιετνάμ και την Ταϊλάνδη ήταν σύμφωνα με τον σκηνοθέτη «πολύ κουραστικά» αναφέροντας ακόμη ότι «Είχε 100 βαθμούς κάθε μέρα, με την χειρότερη ατμοσφαιρική ρύπανση. Καταλαβαίνω γιατί ο Chadwick δεν μου το είπε. Δεν ήθελε να τον πάω χαλαρά. Αν το ήξερα, δεν θα τον έβαζα να κάνει αυτά τα πράγματα. Και τον σέβομαι γι’ αυτό.» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Lee.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMa Rainey’s Black Bottom: Η τελευταία ταινία του Τσάντγουικ Μπόζμαν έρχεται στο Netflix12.09.2018

Oι τελευταίες ταινίες του Chadwick Boseman

Η ταινία “Da 5 Bloods” με σκηνοθέτη τον Spike Lee αποτελεί ένα από τα τελευταία project του ηθοποιού και κυκλοφόρησε στο Netflix τον Ιούνιο του 2020, δύο μήνες πριν τον θάνατό του. Αναμένεται η τελευταία ταινία που γύρισε με τίτλο “Μa Rainey’s Black Bottom” τον Δεκέμβριο του 2020 σε σκηνοθεσία του Geoorge C Wolfe.

Πηγή: Independent

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b