MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Batman: Αναβάλλεται η κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης ταινίας

Απ’ ότι φαίνεται η πολυαναμενόμενη ταινία με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Monopoli Team

Η Warner Bros ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει κι άλλο η κυκλοφορία του «The Batman» -συγκεκριμένα μέχρι το 2022, καθώς ο κορονοϊός συνεχίζει να επηρεάζει τη βιομηχανία του κινηματογράφου.

Το ντεμπούτο του Ρόμπερτ Πάτινσον ως Μπάτμαν επρόκειτο να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2021. Τώρα όμως η ημερομηνία άλλαξε ξανά, αυτή τη φορά για τις 4 Μαρτίου 2022.

Άλλες επερχόμενες ταινίες υπερήρωων που θα κυκλοφορήσουν αργότερα απ’ ότι περιμέναμε είναι το «The Flash» που τελικά θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου 2022 και το «Shazam! 2» -που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου 2023.

Ο «Black Adam» με τον Dwayne Johnson, που είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2021, έχει πλέον πάρει παράταση επ’ αόριστον.

Παράλληλα, η καθυστέρηση του «Black Adam» σημαίνει ότι το «Matrix 4» θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Δεκεμβρίου 2021 -περίπου τέσσερις μήνες νωρίτερα από ό, τι είχε ανακοινωθεί προηγουμένως.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, οι αναβολές δεν έρχονται ως αποτέλεσμα των κλειστών κινηματογράφων κατά την καραντίνα, αλλά μάλλον της καθυστέρησης της παραγωγής που προκαλείται από την πανδημία.

Τα γυρίσματα της ταινίας άρχισαν για άλλη μια φορά στο «The Batman» τον περασμένο μήνα, μόνο για να σταματήσoyn όταν ο Ρόμπερτ Πάτινσον νόσησε με Covid-19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡόμπερτ Πάτινσον: Θετικός στον κορονοϊό ο νέος «Μπάτμαν»12.09.2018

Κι άλλα πλήγματα για τον κινηματογράφο

Χθες, το Cineworld, μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες κινηματογράφου, επιβεβαίωσε ότι κλείνει «προσωρινά» όλους τους κινηματογράφους της στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ.

Οι εικασίες για το άμεσο μέλλον της κινηματογραφικής αλυσίδας ξέσπασαν το σαββατοκύριακο, με την εταιρεία να γράφει ότι «δεν έχει ληφθεί ακόμη μια τελική απόφαση» σχετικά με το εάν θα συνεχίσει να λειτουργεί.

Η απόφαση ελήφθη μετά το τελευταίο χτύπημα για την κινηματογραφική βιομηχανία που δόθηκε την περασμένη εβδομάδα μετά την είδηση ​​ότι η επικείμενη ταινία του James Bond, «No Time To Die», θα καθυστερήσει την κυκλοφορία της ως αποτέλεσμα της πανδημίας του κορονοϊού.

Η ένατη ταινία του franchise Fast and Furious έχει επίσης παραταθεί για τις 28 Μαΐου 2021 ως αποτέλεσμα της πανδημίας.

Δείτε το νέο trailer της σειράς εδώ:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b