MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΔΡΑΣΗ

Digital Race for the Cure: Οδηγίες συμμετοχής στον διαδικτυακό αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Στις 25 Σεπτεμβρίου 2020 αρχίζει το Digital Race for the Cure®, το μεγαλύτερο διαδικτυακό event με κοινωνικό σκοπό στην Ευρώπη. Δείτε εδώ πως μπορείτε να συμμετέχετε στη μεγάλη «ψηφιακή» ευρωπαϊκή γιορτή της ζωής.

Digital Race for the Cure®
Monopoli Team

Αυτή τη χρονιά το Greece Race for the Cure® αλλάζει μορφή…αλλά όχι χαρακτήρα και ουσία! Φέτος, στις 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2020, τρέχουμε αλλιώς και ενώνουμε τις δυνάμεις μας στα social media κάνοντας όλοι μαζί στο επόμενο βήμα για τον καρκίνο του μαστού. Μάθε πως!

Ενάντια σε όλες τις προβλέψεις που ήθελαν τον Covid -19 να μας στερεί τη δυνατότητα να δώσουμε το μαζικό παρόν στον καθιερωμένο αγώνα δρόμου τελικά, δεν θα μας εμποδίσει να συμμετάσχουμε με κάθε τρόπο! Το Greece Race for the Cure® γίνεται ένα με 22 χώρες της Ευρώπης, αγκαλιάζει περισσότερους από 300.000 συμμετέχοντες συνολικά και φέτος διεξάγεται στο digital δίνοντας σε όλες και όλους τη δυνατότητα να στηρίξουν τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Οδηγίες συμμετοχής:

Τρέχουμε αλλιώς, αγωνιζόμαστε από όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρισκόμαστε και μοιραζόμαστε την εμπειρία μας στα social media με το hashtag #RFTC2020.

Βρες κι εσύ τα ειδικά AR φίλτρα της διοργάνωσης στο Facebook και στο Instagram του «Άλμα Ζωής», τρέξε στο γυμναστήριο, στο δρόμο, κάνε τη βόλτα σου με τον σκύλο σου, με παρέα ή χωρίς, περπάτα ακόμα και μέσα στο σαλόνι σου και ανέβασε post με τα μπαλόνια, τα χρώματα και τα ρούχα της διοργάνωσης για καλό σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌλα όσα ζούμε στην πανδημία, μέσα από 15 illustrations12.09.2018

Λίγα λόγια για τη διοργάνωση

Το Greece Race for the Cure® είναι αγώνας δρόμου και περίπατος ενάντια στον καρκίνο του μαστού, που πραγματοποιείται από το 2009 σε ετήσια βάση, την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα, από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Η ελληνική διοργάνωση αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη ανάμεσα σε 140 σε ολόκληρο τον κόσμο, με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού.

Το Greece Race for the Cure®  θα πραγματοποιηθεί και αυτή τη χρονιά, προσαρμοσμένο στις συνθήκες  που επιβάλλουν τα δεδομένα για την προστασία της δημόσιας υγείας, αποδεικνύοντας ότι καμία συνθήκη δεν μπορεί να εμποδίσει τον συνεχή αγώνα μας ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Περισσότερες πληροφορίες: www.greecerace.gr και www.almazois.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b