MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Stand up Comedy

Κάψε το Σενάριο + Big Talk στο Θέατρο Άλσος

Ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Ζήσης Ρούμπος, ο Γιάννης Σαρακατσάνης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος συναντιούνται για μια βραδιά γέλιου στο Θέατρο Άλσος!

Monopoli Team

Έχετε δει ποτέ το «Κάψε το Σενάριο» live;

Ναι!

Έχετε δει όμως το Big Talk live;

Ναι!

Οκ, έχετε δει όμως και τα 2 αυτά live σε μια παράσταση που συνδυάζει τον κωμικό αυτοσχεδιασμό με την χωρίς νόημα παρεΐστικη κουβέντα πάνω σε ανούσια θέματα;

Όχι!

Ε, λοιπόν ήρθε η στιγμή που σχεδόν κανείς σας δεν περίμενε!

Η στιγμή που σίγουρα κανείς σας δεν ζήτησε!

Για μια βραδιά μόνο στην σκηνή του Θεάτρου Άλσους, στο Πεδίον του Άρεως, θα στηθεί μια υπερπαραγωγή κωμωδίας όπου ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Ζήσης Ρούμπος, ο Γιάννης Σαρακατσάνης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα σας προσφέρουν ότι έχουν και δεν έχουν για 2,5 ώρες με μόνο 1 εισιτήριο.

Είναι αυτό ένα καλό deal;

Όχι!

Τι εννοείτε όχι; Θα πεθάνουμε πάνω στη σκηνή για την πάρτη σας. Θα αυτοσχεδιάζουμε για 75 λεπτά και μετά θα κάνουμε άλλα 75 λεπτά ανούσιες συζητήσεις. Θα μιλάμε μέχρι να κάνει καταγγελία για θόρυβο ή έλλειψη ποιότητας κάποιος γείτονας. Θα συνεχίσουμε να μιλάμε μέχρι να έρθει η αστυνομία. Ξέρετε πόση ώρα είναι αυτό; Κανείς δεν ξέρει. Παίζει να είμαστε εκεί 3 μέρες. Ξαναρωτάω είναι αυτό ένα καλό deal;

Ναι! Έτσι μπράβο!

Πληροφορίες:

*Η είσοδος στον χώρο του θεάτρου, μετά την έναρξη της παράστασης, είναι δυνατή, αλλά δεν σας εξασφαλίζει τις ακριβείς θέσεις που έχετε προ-αγοράσει.

*Η διαρρύθμιση των καθισμάτων του Άλσους έχει γίνει με βάσει τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής για τους χώρους εστίασης.

*Οι θέσεις είναι μόνο καθήμενων σε τραπέζια των 2, 4, 6 θέσεων και τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας ενδεδειγμένα από την πολιτεία.

Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι θα κάθονται μαζί με άλλους.

Το στήσιμο του χώρου έχει γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες της υγειονομικής επιτροπής. Ο νόμος δεν ορίζει να γνωρίζονται μεταξύ τους οι θεατές αλλά ορίζει αποστάσεις ανά ομάδες θέσεων τις οποίες τηρούμε. Εάν δοθούν νέες οδηγίες θα προσαρμοστούμε σε αυτές και θα προσαρμόσουμε αντίστοιχα τις θέσεις σας, τηρώντας την επιλογή σας σε ζώνη.

*Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν είδη bar (πχ ποτά ή αναψυκτικά) θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.

*Παρακαλούμε για αποφυγή συνωστισμού την ημέρα της παράστασης , οι πελάτες να προσέλθουν με τα εισιτήρια τους εκτυπωμένα ή σε ηλεκτρονική μορφή με το barcode σε εμφανή θέση, τουλάχιστον μιάμιση ώρα πριν την έναρξη. Στο ταμείο του θεάτρου ΔΕΝ θα είναι δυνατή, οποιαδήποτε εκτύπωση εισιτηρίου.

*Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο-έξοδο στον χώρο και συστήνεται κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Παίζουν: Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Γιάννης Σαρακατσάνης, Γιώργος Αγγελόπουλος

Διάρκεια: 150'
Τιμές Εισιτηρίων: Από 10€
Πληροφορίες: Προπώληση στο www.viva.gr και στα ταμεία του θεάτρου
Παραστάσεις: Τρίτη στις 21.00
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b