MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τσάντγουικ Μπόουζμαν: Το τελευταίο, συγκινητικό μήνυμά του στον παραγωγό του «Black Panther»

O παραγωγός του Black Panther, ο Νέιτ Μουρ, αποκάλυψε το τελευταίο συγκινητικό μήνυμα που του έστειλε o Τσάντγουικ Μπόουζμαν και αφορούσε σε μία δωρεά που θα έκαναν σε ένα άρρωστο παιδί μέσα από το Make A Wish.

Monopoli Team

Μετά τον αναπάντεχο θάνατο του ηθοποιού Τσάντγουικ Μπόουζμαν, γνωστού για τον ρόλο του ως Black Panther στην ομώνυμη ταινία της Marvel, ο οποίος είχε διαγνωστεί με καρκίνο το 2016 και είχε καταφέρει να το κρατήσει μυστικό, ο παραγωγός της ταινίας Νέιτ Μουρ μοιράστηκε το τελευταίο μήνυμα που είχε λάβει από τον ηθοποιό.

Πρόκειται για ένα συγκινητικό μήνυμα που ο παραγωγός διέδωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό People, του οποίο το τελευταίο τεύχος ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του 43χρονου ηθοποιού. Ο Νέιτ Μουρ με τον Μπόουζμαν συνεργάζονταν με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Make A Wish, που βοηθά άρρωστα παιδιά, με σκοπό να στείλουν ένα δώρο σε έναν νεαρό θαυμαστή.

Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν ως Black Panther.

Το συγκινητικό μήνυμα

Σύμφωνα με τον Νέιτ Μουρ θα πρσέφεραν στο παιδί την ευκαιρία να λάβει ένα φωνητικό μήνυμα από τον χαρακτήρα του Μπόουζμαν, τον T’Challa καθώς κι ένα πακέτο με παιχνίδια. «Με διέλυσε, φίλε. Αλλά πρέπει να το κάνουμε γι’ αυτούς. Οι άνθρωποι δικαιούνται μια γεμάτη ζωή με μοναδικές στιγμές. Έχουν περάσει από την κόλαση παλεύοντας με την ασθένεια. Αν μπορούσαμε να απαλύνουμε τον πόνο τους και να τους δώσουμε χαρά για μια στιγμή, τότε κάναμε την διαφορά στη ζωή του», ήταν το τελευταίο μήνυμα του Τσάντγουικ Μπόουζμαν στον παραγωγό του Νέιτ Μουρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBlack Panther: Εντυπωσιακή αύξηση στο streaming του soundtrack, μετά τον θάνατο του Chadwick Boseman12.09.2018

Είναι πραγματικά συγκινητικό δεδομένου ότι ο ίδιος έδινε την δική του μάχη με τον καρκίνο κρυφά απ’ όλους τους συνεργάτες του και το κοινό. Είχε διαγνωστεί το 2016, ενώ η ταινία Black Panther, στην οποία πρωταγωνιστούσε, κυκλοφόρησε το 2018.

Πηγή: Independent

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b