MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΕΘΝΗ

Ρόμπερτ Πάτινσον: Θετικός στον κορονοϊό ο νέος «Μπάτμαν»

Διακόπηκαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Μπάτμαν», καθώς ο πρωταγωνιστής της Ρόμπερτ Πάτινσον, βρέθηκε θετικός στον Covid-19.

Monopoli Team

Ο Βρετανός ηθοποιός Ρόμπερτ Πάτινσον λέγεται ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, προκαλώντας τη διακοπή των γυρισμάτων του «Μπάτμαν», λίγες μέρες μετά την επανέναρξη τους μετά την καραντίνα, σε στούντιο εκτός του Λονδίνου.

Η Warner Bros. δεν σχολίασε την υγεία των μεμονωμένων εργαζομένων στη ταινία, κοινοποιώντας μόνο την εξής δήλωση: «Ένα μέλος της παραγωγής του «Μπάτμαν» έχει βρεθεί θετικό στον Covid-19 και βρίσκεται σε απομόνωση σύμφωνα με τα καθιερωμένα πρωτόκολλα. Τα γυρίσματα έχουν τεθεί προσωρινά σε παύση».

Το περιοδικό Vanity Fair επιβεβαίωσε ότι ο Πάτινσον ήταν το άτομο που νοσεί, ωστόσο ο εκπρόσωπος του ηθοποιού δεν έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής την ανακοίνωση.

Η παραγωγή είχε κλείσει στο παρελθόν, μαζί με τις περισσότερες δραστηριότητες της κινηματογραφικής βιομηχανίας, τον Μάρτιο, όταν στην Βρετανία επικρατούσε lockdown.

Στη νέα ταινία, σε σκηνοθεσία Ματ Ριβς, ο «Μπάτμαν» βρίσκεται στο δεύτερο έτος επαγρύπνησης του και προσπαθεί να λύσει μια σειρά από φρικτές δολοφονίες. Η υπόθεση τον αναγκάζει να διασχίσει μονοπάτια με τον Riddler του Πολ Ντέινο, την Catwoman της Ζόι Κράβιτζ και τον Penguin του Κόλιν Φάρελ. Ο Τζέφρι Ράιτ συμπράττει ως Επίτροπος Τζέιμς Γκόρντον, ο Άντι Σέρκις παίζει τον πιστό μπάτλερ του Μπρους Γουέιν, Άλφρεντ και ο Τζον Τουρτούρο είναι ο γκάνγκστερ Κάρμιν Φάλκον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Μπάτμαν»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας με τον Ρόμπερτ Πάτινσον12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b