MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Το Κλουβί με τις τρελές στο Θέατρο Δάσους

Η μουσική κωμωδία «Το Κλουβί με τις Τρελές» ξεκινά περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, με πρώτη στάση στο θέατρο Δάσους στην Θεσσαλονίκη.

Monopoli Team

Μετά την αναβίωση της αγαπημένης ταινίας «Η Παριζιάνα», ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανεβάζει υπό την μορφή μουσικής κωμωδίας «Το Κλουβί με τις Τρελές» σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, με πρώτη στάση στο θέατρο Δάσους στην Θεσσαλονίκη, στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου.

Η γοητεία της διαφορετικότητας, οι οικογενειακές αξίες, το εκκεντρικό χιούμορ, ο έρωτας και η συντροφικότητα, το κωμικό και το τραγικό συνθέτουν ένα έργο γεμάτο χρώμα, λάμψη, φαντασμαγορικά σκηνικά, εντυπωσιακά κοστούμια και χορογραφίες.

Ένα λατρεμένο έργο που έγινε η πιο επιτυχημένη εμπορική ταινία της εποχής της και λαμπερό μιούζικαλ στο Broadway το οποίο εγγυάται μια βραδιά ασταμάτητου γέλιου και συγκίνησης!

Το Κλουβί με τις τρελές

Το Κλουβί με τις τρελές

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ:

Στο Σαιν Τροπέ της Κυανής Ακτής, ο Μπαλντί (Τάκης Μπινιάρης) διευθύνει το πολυτελές night club «Το Κλουβί με τις Τρελές», στο κεντρικό show του οποίου πρωταγωνιστεί ο Αλμπέν, ως Drag Queen, με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Ζαζά Napoli (Λάκης Γαβαλάς). Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα παρουσιάζει ο κομπέρ (Κώστας Φραγκολιάς) και τον πλαισιώνουν 8 εντυπωσιακές drag queen γαζέλες. Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και είκοσι χρόνια.

Η απόφαση του Λοράν (Γιάννης Χατζηγεωργίου) γιου του Μπαλντί, να παντρευτεί την Αντρεά (Μελίνα Μακρή), κόρη του  βουλευτή  του συντηρητικού κόμματος “Ένωση για την ηθική τάξη” (Πέτρος Ξεκούκης) και της θεούσας συζύγου του (Μαρία Ιωαννίδου), θα ταράξει συθέμελα την ρουτίνα τους. Όταν δε συναντιούνται οι γονείς του Λοράν με τους υποψήφιους συμπεθέρους, η μια παρεξήγηση φέρνει την άλλη και το γέλιο ρέει άφθονο, ενώ τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν εμφανίζεται και η Κατρίν (Βίκυ Κουλιανού), βιολογική μητέρα του Λοράν. Από κοντά και οι παπαράτσι-δημοσιογράφοι αποφασισμένοι να απαθανατίσουν το… σκάνδαλο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDettolμη και Γοητεία, του Μάρκου Σεφερλή στο Δελφινάριο12.09.2018

Γεμάτο από αστείους διαλόγους και κωμικές καταστάσεις, απόλυτα κλασικό, διαχρονικό και αγαπημένο το «Κλουβί με τις Τρελές». Παγκόσμια καλλιτεχνική και εισπρακτική επιτυχία, μια πολυβραβευμένη κωμωδία έτη μπροστά από την εποχή της, που προκαλεί λέγοντας μεγάλες αλήθειες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ζαν Πουαρέ
Μετάφραση: Βασίλης Πλατάκης
Σκηνοθεσία: Βασίλης Πλατάκης

Σκηνικά: Χρήστος Χαμζαλάρης
Κοστούμια: Αναστάσιος Παπαλέξης
Μουσική Διεύθυνση: Μαυρίκιος Μαυρικίου
Μουσική: Μαυρίκιος Μαυρικίου
Φωτισμοί: Νίκος Καλαντζής
Χορογραφία: Αναστάσιος Δεληγιάννης

Παίζουν: Λάκης Γαβαλάς Τάκης Μπινιάρης, Πέτρος Ξεκούκης, Βίκυ Κουλιανού, Κώστας Φραγκολιάς, Μελίνα Μακρή, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Τέτα Καμπουρέλη, Κωνσταντίνος Τσερκάκης, Μαρία Ιωαννίδου, Αναστάσιος Δεληγιάννης, Πάντης Κούσης, Άκης Δήμας, Νικόλας Γεωργανής, Θοδωρής Καπιζιώνης, Δημήτρης Παπαλάμπρος, Ιωάννα Μαρμάρου, Μαυρίκιος Μαυρικίου

Διάρκεια: 120΄
Τιμές Εισιτηρίων: 12€ προπώληση, 15€ την ημέρα της παράστασης, 10€ για γκρουπ
Διάρκεια Παραστάσεων: 21-21 Σεπτεμβρίου
Σενάριο: Βασίλης Πλατάκης
Πληροφορίες: Προπώληση στο www.viva.gr
Παραστάσεις: Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00
Διασκευή: Βασίλης Πλατάκης
Link Εισιτηρίων: www.viva.gr
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Δάσους, Δάσος Σέιχ Σου, Τηλέφωνο: 231 520 0200
Φωτογραφίες: Γιώργος Μεστούσης
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b