MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΒΙΒΛΙΟ

Αναβάλλεται το 49ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

Αναβολή για το 49ο Φεστιβάλ Βιβλίου, που θα λάμβανε μέρος από τις 3 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο, λόγω των συνθηκών που έχει επιφέρει η πανδημία.

Monopoli Team

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου, που διοργανώνει κάθε Σεπτέμβριο το Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο, ανακοίνωσε την αναβολή του, την Πέμπτη 27 Αυγούστου, με απόφαση που λήφθηκε κατά πλειοψηφία (5 έναντι 1).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑναβάλλεται η συναυλία του Luke Elliot στην Τεχνόπολη12.09.2018

Το 49ο Φεστιβάλ Βιβλίου 2020, θα λάμβανε μέρος στις 3 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο, όμως «η τρέχουσα υγειονομική κατάσταση, με την συνεχή αύξηση των κρουσμάτων της πανδημίας του κορονοϊού, δημιουργεί αβέβαιη ολοκλήρωση, αλλά και επιτυχία του Φεστιβάλ», σύμφωνα με την ανακοίνωση του συμβουλίου.

«Βασικό μέλημα του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου είναι η προστασία των μελών του και των μελών των εταιρειών μας, η άρτια στάση του απέναντι στο κοινωνικό γίγνεσθαι και τους κινδύνους που εγκυμονεί η δυσμενής αυτή κατάσταση», αναφέρει ακόμα.

Από την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020, από τις 10.00 – 15.00 μπορείτε να παραλαμβάνετε την επιταγή σας στα γραφεία του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 54, στον 3ο όροφο.

Ταυτόχρονα ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου, αναζητά τρόπους με τους οποίους θα δοθούν αντισταθμιστικά οφέλη στα μέλη του.

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b