MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

“Robin’s Wish”: Οι τελευταίες μέρες του Ρόμπιν Γουίλιαμς σε νέο ντοκιμαντέρ

Ένα νέο ντοκιμαντέρ του Τάιλορ Νόργουντ αποκαλύπτει τις τελευταίες στιγμές του Ρόμπιν Γουίλιαμς, αλλά και την άγνωστη ασθένεια, που αντιμετώπιζε.

Monopoli Team

Ένα νέο και πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ του Τάιλορ Νόργουντ για τον Ρόμπιν Γουίλιαμς, με τίτλο “Η Ευχή του Ρόμπιν” (Robin’s Wish), πρόκειται να κυκλοφορήσει την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου.

Το ντοκιμαντέρ θα αποκαλύψει τις τελευταίες μέρες του αγαπημένου κωμικού Ρόμπιν Γουίλιαμς, που αφαίρεσε τη ζωή του το 2014. Ο δημιουργός μίλησε με καλούς φίλους, γείτονες, αλλά και με την σύζυγό του, Σούζαν Σνάιντερ Γουίλιαμς. Οι άνθρωποι που γνώριζαν τον ηθοποιό λένε την ιστορία ενός ανθρώπου με πολλά προβλήματα που οδήγησαν στον θάνατο που συγκλόνισε τον κόσμο πριν από έξι χρόνια.

Η αφίσα του νέου ντοκιμαντέρ για τον Ρόμπιν Γουίλιαμς

Η αφίσα του νέου ντοκιμαντέρ για τον Ρόμπιν Γουίλιαμς

Συγκεκριμένα, το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει την άγνωστη -ακόμα και στον ίδιο τον ηθοποιό- ασθένεια, την οποία αντιμετώπιζε ο Γουίλιαμς λίγο πριν αποφασίσει να φύγει από τη ζωή. Πρόκειται για μία νόσο με όνομα  “Άνοια με σωμάτια Lewy” (Lewy Body Dementia), η οποία παίρνει τον έλεγχο του εγκεφάλου και έχει τόσο σωματικές, όσο και ψυχολογικές επιπτώσεις. Τα συμπτώματα μοιάζουν με αυτά του Πάρκινσον, ενώ όσο προχωρά επηρεάζει τις νοητικές λειτουργίες, την κινητικότητα, την συμπεριφορά και γενικά την λειτουργικότητα του νοσούντα.

Έτσι, η σύζυγος του Γουίλιαμς πήρε την πρωτοβουλία να κάνει ένα ντοκιμαντέρ, το οποίο θα εξηγεί στον κόσμο την μάχη του κωμικού με την νόσο αυτή. Ο Νόργουντ έχει σκοπό να πει μία συγκινητική ιστορία, αλλά και να ενημερώσει το κοινό για την λιγότερη γνωστή αυτή ασθένεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝάταλι Γουντ: Η ζωή και ο ανεξιχνίαστος θάνατος της γοητευτικής σταρ12.09.2018

Ο Νόργουντ και η σύζυγος του Ρόμπιν Γουίλιαμς θέλουν λοιπόν να ξεκαθαρίσουν τις υπόνοιες γύρω από τον θάνατο του ηθοποιού. Μπορεί η επίσημη αιτία θανάτου του να ήταν η αυτοκτονία, η αλήθεια είναι όμως ότι ο κωμικός αντιμετώπιζε μια ασθένεια, με την οποία δεν είχε διαγνωστεί ακόμα. “Δεν είχε κατάθλιψη ούτε έκανε χρήση ουσιών” δηλώνει η οικογένεια του.

Δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b