MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Στη μνήμη του Ρόμπιν Ουίλιαμς απονεμήθηκαν τα βραβεία Emmy awards 2014

Ολοκληρώθηκαν χωρίς πολλές εκπλήξεις, τα τηλεοπτικά βραβεία Emmy 2014 στο Λος Άντζελες. Η βραδιά αφιερώθηκε στη μνήμη του Ρόμπιν Ουίλιαμς, «του πιο λαμπρού αστέρα του γαλαξία της κωμωδίας» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και φίλος του Μπίλι Κρίσταλ.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε το φιλί του Μπράιαν Κράνστον ή Γουόλτερ Γουάιτ του έξυπνου χημικού της δραματικής σειράς «Breaking Bad» στην συνάδελφό του Τζούλια Λούις Ντρέιφους, την «αντιπρόεδρο των ΗΠΑ» της σειράς «Veep».

Η Ντρέιφους ανέβαινε στη σκηνή για να παραλάβει, για τρίτη συνεχή φορά το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού σε κωμωδία για το «Veep», όταν ένας άλλος πρωταγωνιστής της τελετής της 66ης απονομής των βραβείων την άρπαξε μπροστά στη σκηνή δίνοντας της ένα παθιασμένο φιλί για αρκετά δευτερόλεπτα.

julianna-margulies1Η Τζουλιάνα Μαργκούλις απέσπασε το βραβείο Emmy καλύτερης ηθοποιού για την ερμηνεία της στη δραματική σειρά “The Good Wife”. Η ηθοποιός υποδύεται την Αλίσια Φλόρικ, μια περιφρονημένη γυναίκα που αρχίζει εκ νέου να σταδιοδρομεί με μεγάλη επιτυχία ως δικηγόρος, ενώ ο εισαγγελέας σύζυγός της παραιτείται καθώς το όνομά του εμπλέκεται σε ένα σεξουαλικό σκάνδαλο και διαφθοράς.

Για τέταρτη πλέον φορά το βραβείο Emmy καλύτερου ηθοποιού κέρδισε ο Μπράιαν Κράνστον για την ερμηνεία του στη αμερικανική δραματική σειρά “Breaking Bad”, όπου υποδύθηκε επί πέντε χρόνια έναν πρώην καθηγητή Χημείας που διαγιγνώσκεται με καρκίνο και που αλλάζει εντελώς στάση ζωής αποφασίζοντας να παρασκευάσει μεθαμφεταμίνη προκειμένου να εξασφαλίσει το οικονομικό μέλλον της οικογένειας του.

Στην κατηγορία “καλύτερες σειρές” για το 2014 αναδείχθηκαν οι δημοφιλείς και στο ελληνικό κοινό σειρές, “Modern family” και “Breaking Bad”.

Για πέμπτη συνεχή φορά, ησειρά “Modern family”, απέσπασεmodern-family1
το βραβείο Emmy καλύτερης κωμικής σειράς. Μεταξύ άλλων, το σίριαλ κέρδισε στη χθεσινή βραδιά των Emmy τα βραβεία β΄ανδρικού ρόλου σε κωμωδία για τον Τάι Μπάρελ και το βραβείο σκηνοθεσίας για τον Γκάιλ Μανκούζο.

Σε ό,τι αφορά στη τηλεοπτική σειρά “Breaking Bad”, απέσπασε το βραβείο Emmy καλύτερης δραματικής σειράς για δεύτερη συνεχή φορά. Η σειρά που ολοκληρώθηκε πριν από σχεδόν ένα χρόνο, κέρδισε ήδη το βραβείο καλύτερου ηθοποιού (Μπράιαν Κράνστον) και β΄ανδρικού και γυναικείου ρόλου σε δραματική σειρά για τον Ααρον Πολ και Αννα Γκαν.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b