MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Καλιφόρνια Ντρίμιν, του Βασίλη Κατσικονούρη στο Θέατρο Βράχων

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων παρουσιάζει, την Κυριακή 30 Αυγούστου στο Θέατρο Βράχων, την κωμωδία του Βασίλη Κατσικονούρη, «Καλιφόρνια Ντρίμιν», σε σκηνοθεσία των Λευτέρη Πλασκοβίτη-Χρήστο Χρήστου.

Monopoli Team

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων, μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα (πού γέμισαν στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ) της παράστασης με τη βραβευμένη κωμωδία του Βασίλη Κατσικονούρη «Καλιφόρνια Ντρίμιν» σε σκηνοθεσία των Λευτέρη Πλασκοβίτη-Χρήστο Χρήστου και την μεγάλη αποδοχή σε Πρέβεζα, Κοζάνη, Λευκάδα, Κέρκυρα και σε χωριά της περιφέρειας Ηπείρου, συνεχίζει το ταξίδι της, πάντα με την τήρηση όλων των μέτρων υγιεινής για το κοινό και τους συντελεστές της, με επόμενο σταθμό το Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στον Βύρωνα, Κυριακή 30/8 ώρα 21:15.

«Καλιφόρνια Ντρίμιν»: Λίγα λόγια για το βιβλίο

Στη σημερινή καταναλωτική κοινωνία, που όλα θεωρούνται «καθοδηγούμενα» και «προκατασκευασμένα», τέσσερα νέα παιδιά (δύο αγόρια και δύο κορίτσια) κωμικά, αφασικά, απελπισμένα, χαμένα κάπου σε μια μετεφηβική ηλικία, ψάχνουν τρόπο να ξεφύγουν από τη σκληρή πραγματικότητα και να βρουν την δική τους «Ιθάκη»! Με αφορμή ένα έγγραφο της στρατολογίας που καλεί τα δύο αγόρια να παρουσιαστούν στο στρατό, αποφασίζουν να φύγουν εκτός Ελλάδος για να βιώσουν το δικό τους όνειρο ή …μια ακόμα αυταπάτη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘέατρο Βράχων 2020: Όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων12.09.2018

Το ταξίδι είναι δύσκολο και η μόνη βοήθειά τους είναι οι εαυτοί τους. Έτσι ο ένας συλλαμβάνει το σχέδιο «απόδρασης» και παρασύρει τους άλλους τρείς της παρέας σε τραγελαφικές περιπέτειες, όπου το κωμικό εναλλάσσεται με το τραγικό, δοκιμάζεται η φιλία τους, οι ερωτικές σχέσεις τους και στο τέλος ….

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Βασίλης Κατσικονούρης
Σκηνοθεσία: Λευτέρης Πλασκοβίτης - Χρήστος Χρήστου

Σκηνικά: Αντώνης Χαλκιάς
Κοστούμια: Ειρήνη Γεωργακίλα
Μουσική: Δανάη Σταματοπούλου - Λευτέρης Πλασκοβίτης

Παίζουν: Μιχάλης Παπαδημητρίου, Δανάη Σταματοπούλου, Αναστασία Τζελέπη, Χρήστος Χρήστου

Τιμές Εισιτηρίων: Προπώληση: 10 ευρώ (κανονικό), 7 ευρώ (μαθητές, φοιτητές, άνεργοι, ΑμεΑ). Ημέρα παράστασης : 15 ευρώ (κανονικό), 10 ευρώ (μαθητές, φοιτητές, άνεργοι, ΑμεΑ).
Πληροφορίες: Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr και στο ταμείο του θεάτρου.
Παραστάσεις: Κυριακή 30 Αυγούστου 2020 στις 21:15
Βοηθός Σκηνοθετη: Μαρία Κεβρεκίδου
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theatre/periodeia/kalifornia-dreamin/
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» , Νεαπόλεως 58, Βύρωνας. Τηλ: 21 0760 9350 | https://www.festivalvraxon.gr/
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b