MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Ο Μιχαήλ Μαρμαρινός αναλαμβάνει την Καλλιτεχνική Διεύθυνση της Ελευσίνας – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελευσίνας Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης αποφάσισε ομόφωνα την τοποθέτηση του Μιχαήλ Μαρμαρινού στη θέση του Γενικού Καλλιτεχνικού Διευθυντή.

Φωτογραφία: Ελίνα Γιουνανλή
Monopoli Team

Μια διοργάνωση με πολλά προβλήματα, καθώς πολλά από τα προγραμαμτισμένα έργα υποδομής έχουν μείνει πολύ πίσω από τα χρονοδιαγράμματα, και που πιθανόν λόγω πανδημίας να μετατεθεί για μια από τις επόμενες χρονιές, παίρνει μια νέα προοπτική με την τοποθέτηση του Μιχαήλ Μαρμαρινού στο τιμόνι της καλλιτεχνικής διεύθυνσης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση

Η επιλογή του Μιχαήλ Μαρμαρινού στηρίχτηκε αφενός στη δύναμη της προσωπικότητας του, αφετέρου στο πολυσχιδές καλλιτεχνικό του έργο. Οραματιστής στο χώρο του θεάτρου και όχι μόνο, γνωρίζει τη διεθνή πολιτιστική σκηνή στην οποία έχει διακριθεί ως ένας εκ των πρεσβευτών της Ελλάδας που χαίρει εκτίμησης και αναγνώρισης στο εξωτερικό.

«Είναι πολύ μεγάλη τιμή ο τίτλος που μου αποδίδεται. Ελπίζω πως η αγάπη μου για την Ελευσίνα -που μετράει πολλά χρόνια, πολύ πριν την ανακύρηξή της σε Πολιτιστική Πρωτεύουσα- θα καταφέρει να μετατραπεί, με τη βοήθεια όλων των συνεργατών και της πόλης, σε ένα έργο που θα αφήσει ζωντανά ίχνη και αναμνήσεις», δήλωσε ο Μιχαήλ Μαρμαρινός μετά την ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑισχύλεια 2020: Τι θα δούμε φέτος στο φεστιβάλ Ελευσίνας12.09.2018

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b