MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ερωτικές σκηνές με… μανεκέν κούκλες στη μικρή οθόνη, λόγω κορονοϊού

Οι παραγωγοί τηλεόρασης χρησιμοποιούν κούκλες για τις σκηνές σεξ κατά την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού καθώς… το θέαμα πρέπει με κάποιον τρόπο να συνεχιστεί.

Monopoli Team

Από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους η πανδημία άλλαξε την καθημερινή ζωή, ο πιο… περίεργος και αμήχανος πρέπει να είναι σε τηλεοπτικές σειρές και σετ ταινιών, όπου οι παραγωγοί έχουν κάνει λήψη σκηνών χρησιμοποιώντας… κούκλες! Σε πολλές τηλεοπτικές σειρές τα μανεκέν έχουν χρησιμοποιηθεί στη θέση ηθοποιών κατά τη λήψη ερωτικών σκηνών (ή σκηνών σε νοσοκομεία).

«Αρχικά, βγάλαμε τις ερωτικές σκηνές και η τηλεθέαση έπεσε λίγο, αφού όλοι χρειαζόμαστε ρομαντικές αλληλεπιδράσεις», δήλωσε ο Bradley Bell, εκτελεστικός παραγωγός της εκπομπής, στην Independent. «Μία από τις πρώτες ιδέες που είχαμε ήταν να φέρουμε μανεκέν για τις οικείες και τις νοσοκομειακές σκηνές και μέχρι τώρα λειτουργεί αρκετά καλά – το τραβάμε από μεγάλη απόσταση ή με τρόπο που δεν μπορείτε να δείτε ότι η μορφή είναι άψυχη.”

Και απ’ ότι φαίνεται τα μανεκέν γίνονται “μόδα” στα τηλεοπτικά σετ των μεγαλύτερων τηλεοπτικών σειρών, αφού οι παραγωγοί σε εκπομπές όπως το Riverdale, το The L Word: Generation Q και το Dynasty, τα έχουν λάβει ήδη υπόψη!

Πρωτόκολλα υγείας

Τα πρωτόκολλα συνάδουν με το The Safe Way Forward, ένα έγγραφο που γράφτηκε από τέσσερα μεγάλα σωματεία του Χόλιγουντ. Προτείνει μια προσέγγιση «ζωνών» στην παραγωγή που περιορίζει τον αριθμό των ατόμων στα σκηνικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Μουλάν»,«French Dispatch» αναβάλλονται επ’ αόριστον και «Τένετ» προγραμματίζεται για Αύγουστο12.09.2018

Το έγγραφο ζητά επίσης ένα όριο ημερών εργασίας στις δέκα ώρες για να επιτρέψει τα πρωτόκολλα καθαρισμού και δοκιμές COVID-19 για όλα τα μέλη και το πλήρωμα, με κάποια γρήγορα τεστ (τα αποτελέσματα των οποίων παραδίδονται σε λιγότερο από 12 ώρες) διαθέσιμα για ηθοποιούς που εκτελούν οικείες σκηνές.

πηγή: dazeddigital

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b