MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΑΓΙΟ

Αυτά είναι τα πέντε οικονομικά μαγιό που θα φορεθούν πολύ φέτος το καλοκαίρι

5 οικονομικά μαγιό που θα φορεθούν το φετινό καλοκαίρι και δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα των διακοπών μας.

Monopoli Team

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και ίσως να είστε ακόμα προβληματισμένες για το τι μαγιό πρέπει να φορέσετε και να πάρετε μαζί σας στις καλοκαιρινές σας διακοπές. Παρακάτω σας έχουμε 5 οικονομικές προτάσεις για μαγιό που φέτος θα φορεθούν πολύ και θα σας δείχνουν όμορφες και στιλάτες παντού!

 #1 Φλοράλ μπικίνι

Το φλοράλ είναι πάντοτε μία must τάση για το καλοκαίρι, κυρίως τα τελευταία χρόνια. Η τιμή του εικονιζόμενου είναι στα 19,99€ και μπορείτε να το βρείτε ηλεκτρονικά στο κατάστημα Decoro.

#2 Μαύρο one piece

Τα one piece μαγιό είναι ιδανικά για όλα τα γούστα και σώματα και αποτελούν μία σίγουρη τάση κάθε χρόνο. Ένα μαύρο one piece μαγιό δεν μπορεί, λοιπόν, να μην υπάρχει στην βαλίτσα σας. Η τιμή της δικής μας πρότασης είναι στα 19,99€ και θα το βρείτε και αυτό ηλεκτρονικά στο Decoro.

#3 Ριπ κίτρινο μπικίνι

Τα ριπ μαγιό αποτελούν μία έντονη φετινή τάση. Συγκεκριμένα, το χρώμα κίτρινο ενδείκνυται για το καλοκαίρι, που το σώμα μας είναι πιο μαυρισμένο. Το παραπάνω μαγιό κοστίζει μόλις 12,90€ και θα το βρείτε στο Marmalady Clothing Bar.

#4 Μπικίνι με λεπτομέρεια

Φέτος οι διαφορετικές τιράντες στα μαγιό φοριούνται συχνά και δίνουν μία διαφορετική νότα σε ένα απλό μπικίνι. Μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας από τo Decoro, με 19,99€.

#5 Velvet μπικίνι

 

Τα βελούδινα μαγιό φέτος αποτελούν την απόλυτη τάση. Ένα velvet μαγιό, σε ό,τι χρώμα επιθυμείτε, θα σας κάνει να νιώθετε όμορφες στις διακοπές σας και στο καθημερινό σας μπάνιο. Το μαγιό της φωτογραφίας θα το βρείτε μόλις 14,00€, ηλεκτρονικά στο Forebelle.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5+1 κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα των διακοπών σας12.09.2018

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b