MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
SHOWBIZ

Sharon Stone: Τι αποκάλυψε για το πιο άβολο περιστατικό της καριέρας της

Η ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξη της, την πιο άβολη στιγμή σε γυρίσματα ταινίας, που την έκανε να αισθανθεί πραγματικά άβολα.

Monopoli Team

Η Sharon Stone τα έχει δει όλα. Από τις πρώτες δουλειές της ως μοντέλο στην Ευρώπη έως την 40χρονη καριέρα της στο Χόλιγουντ, έχει σίγουρα αρκετό υλικό για να γεμίσει περισσότερα από μερικά απομνημονεύματα. Ενώ η Stone δεν ήταν πολύ αποκαλυπτική για την επαγγελματική της ζωή καθώς σχετίζεται με το #MeToo, το 2018 γέλασε μπροστά σε έναν δημοσιογράφο του CBS που ρώτησε αν ένιωσε ποτέ άβολα σε σετ, υπονοώντας ότι είχε πολλές σκληρές εμπειρίες στο Χόλιγουντ.

Η στιγμή που την τρομοκράτησε

Σε ένα πρόσφατο τεύχος του περιοδικού Attitude, η Stone μοιράστηκε μια στιγμή που την έκανε να νιώσει πολύ άβολα αρκετά νωρίς στην καριέρα της και εξήγησε πως αυτό είναι η απόδειξη ότι χρειάζονται «συντονιστές οικειότητας» στα γυρίσματα ταινιών και τηλεοπτικών σειρών.

«Δεν είχαν [συντονιστές οικειότητας] στις μέρες μου», είπε η ηθοποιός. «Όταν έκανα την πρώτη μου ταινία, η οποία λεγόταν «Ασυμβίβαστες διαφορές», είχα μια σκηνή στην οποία ήμουν topless. Στο σετ βρίσκονταν ένα εκατομμύριο άνθρωποι. Και βγάζω την μπλούζα μου κι ένας ηθοποιός ουρλιάζει «Θα φύγετε από τη μέση; Δεν μπορώ να δω το στήθος της!».

Η Sharon Stone στη ταινία «Ασυμβίβαστες διαφορές»

«Ήμουν τόσο τρομοκρατημένη», είπε η Stone για την εμπειρία της στην κωμωδία του 1984 με πρωταγωνιστές τους Ryan O’Neal, Shelley Long και Drew Barrymore, όπου η Stone υποδυόταν μια νεαρή, επίδοξη ηθοποιό που την ανακάλυψαν σε ένα μαγαζί με χοτ ντογκ. «Ξέρεις πώς είναι όταν μπορείς να ακούσεις τον καρδιακό παλμό στα αυτιά σου; Αυτό μόνο μπορούσα να ακούσω εκείνη τη στιγμή. Και τον ακούω να φωνάζει, «Δεν μπορώ να δω το στήθος της!». Και μετά μου λες εμένα για οικειότητα…».

Οι συντονιστές οικειότητας στο Χόλιγουντ

Ο ρόλος των συντονιστών οικειότητας χρησιμοποιείται ολοένα και περισσότερο ως μέτρο ασφαλείας πλέον στο Χόλιγουντ, για να βοηθήσει τους ηθοποιούς να νιώθουν άνετα κατά τη διάρκεια γυμνών ή ερωτικών σκηνών, συμπεριλαμβανομένων των πρόσφατων τηλεοπτικών επιτυχιών «I May Destroy You»και «Normal People».

Η διάσημη σκηνή με το σταυροπόδι στο «Βασικό Ένστικτο»

«Βασικό Ένστικτο»

Τον Νοέμβριο του 2019, η Stone μίλησε για την εμπειρία της στα γυρίσματα του ερωτικού θρίλερ «Βασικό Ένστικτο» του 1992, με τη διάσημη σκηνή με το σταυροπόδι της Stone. Αποδεχόμενη το βραβείο «Γυναίκα της Χρονιάς» στα βραβεία GQ στο Βερολίνο, η Stone δήλωσε: «Πριν από μερικά χρόνια στα γυρίσματα της συγκεκριμένης σκηνής ο σκηνοθέτης μου είπε: «Μπορείς να μου δώσεις το εσώρουχό σου γιατί το βλέπουμε στη σκηνή και δεν θα έπρεπε να φαίνεται, αλλά μην ανησυχείς, δεν θα δούμε τίποτα». Εγώ είπα, «Βεβαίως». Δεν ήξερα ότι αργότερα, αυτή η στιγμή θα άλλαζε τη ζωή μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝάταλι Γουντ: Η ζωή και ο ανεξιχνίαστος θάνατος της γοητευτικής σταρ12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b