MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΌΛΗ

“Χρώμα στα νοσοκομεία”: Το ευχαριστώ της UrbanAct στους γιατρούς και νοσηλευτές

Με πρώτη στάση το ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, η UrbanAct λέει το δικό της “ευχαριστώ” σε γιατρούς και νοσηλευτές μέσα από δημόσια murals που θα βάλουν “χρώμα στα νοσοκομεία”.

Monopoli Team

Η ομάδα της UrbanAct ομορφαίνει για ακόμη μια φορά τις πόλεις μας, αυτή τη φορά για να ευχαριστήσει τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης του κορονοϊού καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

"Το

Έτσι, με murals αφιερωμένα στους εργαζόμενους υγείας, οι street artists της UrbanAct θα βάλουν “χρώμα στα νοσοκομεία“, όπως είναι και το όνομα της δράσης αυτής.

Πρώτη στάση της νέας δράσης της UrbanAct το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, όπου θα γίνει η πρώτη μεγάλη δημόσια τοιχογραφία με τη συμμετοχή του street artist Same84 -του καλλιτέχνη που είχε δημιουργήσει τα εντυπωσιακά mural με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια και την Αγία Βαρβάρα.

"MuralArt

Η UrbanAct έχει ενεργή παρουσία στον χώρο της street art από 1998, με στόχο την προώθηση της τέχνης και των εναλλακτικών μορφών της κουλτούρας, όπως είναι τα δημόσια mural, το γκράφιτι, η street art, το bicycling κλπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών: Όταν η τέχνη αποθεώνει τους αφανείς ήρωες12.09.2018

Η UrbanAct επεμβαίνει καλλιτεχνικά στο αστικό τοπίο και με την δημιουργία δημόσιων τοιχογραφιών, φεστιβάλ και εκθέσεων. Τα murals απεικονίζουν τις ιδέες και την ενέργεια των καλλιτεχνών, την ανάγκη για οικειοποίηση των δημόσιων χώρων. Παράλληλα, βάζουν χρώμα και φαντασία στη ζωή μας και μας δίνουν έναν λόγο να βγούμε στο δρόμο, να συζητήσουμε, να περπατήσουμε με φόντο όχι γκρίζα τοπία, αλλά τέχνη.

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b