MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Our Festival 6 στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς με ελεύθερη είσοδο

Από την Τρίτη 28 Ιουλίου έως και την Κυριακή 2 Αυγούστου το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020 φιλοξενεί το 6ο Our Festival, με ελεύθερη είσοδο αλλά και απόλυτη ασφάλεια.

Monopoli Team

Σάββατο, 1 Αυγούστου 2020

17:30 | Υποκριτική και δοσμένες συνθήκες | Σωτήρης Δούβρης | Εργαστήριο Υποκριτικής

Οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν το πως επηρεάζεται ο τρόπος που παίζουμε ανάλογα με τις συνθήκες που μας δίνει το έργο και ο συγγραφέας. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο: [email protected].

Εισηγητής: Σωτήρης Δούβρης
Διάρκεια: 3 ώρες

21:00 | [New] Horizons | Ντέμη Παπαθανασίου | Χορός

Πώς συνεχίζουμε από εδώ; Πού πάμε; Σε νιώθω αλλά δεν σε αγγίζω, σε ακούω παρόλο που δεν μιλάμε. Ακούγομαι δυνατά; Ή πολύ δυνατά; Είναι η φωνή σου που ακούω ή η φωνή του σώματός μου, αντηχεί από αυτήν την περιορισμένη εξορία στην οποία ζούμε τώρα;Ο κόσμος έχει αλλάξει, είναι αδύνατο να μην το αναγνωρίσουμε αυτό.

Συντελεστές
Σύλληψη και ιδέα: Ντέμη Παπαθανασίου
Χορογράφοι: Ντέμη Παπαθανασίου, Ana Sanchez Colberg
Χορεύτριες: Ντέμη Παπαθανασίου και Έρση Λαδάκη
Διάρκεια: 12’

21:30 | We find each other in the plenum | Ζωή Ευσταθίου | Χορός

Σε έναν άδειο χώρο, παραδομένο στην απλότητά του, δεσμεύονται και καθρεφτίζονται όλα. Δεσμευόμαστε εμείς και μέσω της επαφής, μελετάμε τις σχέσεις κάτω από την επιφάνεια. Τις σχέσεις μέσα μας, όπου εγώ και οι Άλλοι νοηματοδοτούμε την ενθάρρυνση, την υποστήριξη, την εμπιστοσύνη. Μία σχέση μοναδικότητας, μία σχέση της οποίας τα θεμέλια βρίσκονται στη μοναχικότητα του καθένα. Μία σχέση πλήρης και ταυτόχρονα μετέωρη. Δύσκολη στις ισορροπίες.

Συντελεστές
Ιδέα/Σύλληψη: Ζωή Ευσταθίου
Χορογραφία/Ερμηνεία: Ζωή Ευσταθίου, Σοφία Μαρτίου
Σύνθεση: Fabian Fiorini
Ακούγεται το κομμάτι «Echoes of a Distance»
Σύνθεση: Αθηνά Ρούτση, Claudia Matola
Rhodes: Άλκηστις Ραυτοπούλου
Ηχογράφηση: Φώτης Μυλωνάς
Διάρκεια: 20’

22:00 | Ελεγεία για έναν παράλογο κόσμο | Αδάμου Βίκυ | Θέατρο

Μέσα σε αυτό τον κόσμο που δεν αποτελεί καταφύγιο, ψάχνω το δικό μου καταφύγιο. Αυτός ο κόσμος μου φαίνεται εξουθενωτικός, πολύ πραγματικός, βαρύς και πυκνός. Τσακίζω κάτω από το φορτίο του. Ή, ξαφνικά, μου φαίνεται παράλογος, “όχι αληθινός”. Θέλω να τον ξαναφτιάξω από την αρχή αυτό τον κόσμο, παρόλο που ξέρω, πως παραμονεύει ο αδυσώπητος θάνατος. Ε.Ιονέσκο. Η παράσταση είναι το δεύτερο σχεδίασμα της τριλογίας «Οι Ιονέσκοι» εμπνευσμένης από τα ζευγάρια στο έργο του Ευγένιου Ιονέσκο.

Συντελεστές
Σύλληψη/Σκηνοθεσία: Βίκυ Αδάμου
Ερμηνεύουν: Αλέξης Βιδαλάκης, Μελίσσα Κωτσάκη, Χρήστος Καπενής, Ελίνα Παπαθεοδώρου
Μουσική επιμέλεια: Ορέστης Τάνης
Σκηνικό/Κοστούμια: LazyBoy*
Διάρκεια: 60’

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οur Festival 6

Τρίτη, 28 Ιουλίου έως Κυριακή, 2 Αυγούστου

Ευρυπίδειο Θέατρο Ρεματιάς Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Χαλάνδρι (χάρτης)| Πληροφορίες για την πρόσβαση στο Θέατρο Ρεματιάς θα βρείτε εδώ.

Είσοδος: Ελεύθερη

Απαραίτητη την επίδειξη δελτίου εισόδου, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από το viva.gr. Ανάμεσα στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος θα μεσολαβεί διάλειμμα, κατά το οποίο οι θεατές θα πρέπει να αποχωρούν από το χώρο, ώστε το θέατρο να απολυμαίνεται για το δεύτερο μέρος. Όσοι θεατές επιθυμούν να παρακολουθήσουν και τα δύο μέρη, θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί δελτία εισόδου και για τα δύο.

Περισσότερες πληροφορίες: https://emeis.net.gr/our-festival/

To Our Festival 6, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου και σε συνεργασία με την Liminal Access, προσφέρει υπηρεσίες προσβασιμότητας για ΑμεΑ σε επιλεγμένες δράσεις. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.liminal.eu.

ΤοOur Festival 6 πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020 – Νύχτες Αλληλεγγύης του Δήμου Χαλανδρίου. Με την οικονομική στήριξη και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

 

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b