MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Our Festival 6 στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς με ελεύθερη είσοδο

Από την Τρίτη 28 Ιουλίου έως και την Κυριακή 2 Αυγούστου το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020 φιλοξενεί το 6ο Our Festival, με ελεύθερη είσοδο αλλά και απόλυτη ασφάλεια.

Monopoli Team

Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020

17:30 | Υποκριτική και δοσμένες συνθήκες | Σωτήρης Δούβρης | Εργαστήριο Υποκριτικής

Οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν το πώς επηρεάζεται ο τρόπος που παίζουμε ανάλογα με τις συνθήκες που μας δίνει το έργο και ο συγγραφέας. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο: [email protected].

Εισηγητής: Σωτήρης Δούβρης
Διάρκεια: 5 ½ ώρες: 2 ½ ώρες την Παρασκευή και 3 ώρες το Σάββατο

20:30 | Trés Sure | MayBe A Company | Θέατρο

“Σάρα! Πάρε αυτό και αυτόν και πηγαίνετε να καθαρίσετε το θέατρο. Αυτή είναι η τελευταία σου ευκαιρία, αλλιώς ψάξε για άλλη δουλειά!” Δύο κλόουν έχουν μια κοινή αποστολή, να καθαρίσουν τη σκηνή του θεάτρου. Όταν φτάνουν, το κοινό είναι ήδη εκεί. Και τώρα; Θα πρέπει να δικαιολογήσουν την παρουσία τους. Έχουν τον εξοπλισμό καθαρισμού, έχουν τη θέληση, αλλά δεν έχουν ιδέα πως να τον χρησιμοποιήσουν. Προσπαθώντας να κατανοήσουν τη χρήση τους, βρίσκουν ευκαιρία να παίξουν με κάθε ανακάλυψη, με κάθε συναίσθημα, με την ύπαρξη τους.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Francisco Brito
Παίζουν: Inigo Garcia Cantero, Χριστίνα Πετρολέκα
Διάρκεια: 50’

22:00 | Αντιγόνη – αυτό τουλάχιστον το μπορώ | HashArt theater group | Θέατρο

*Με ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα και Ελληνικούς υπέρτιτλους για Κωφούς και Βαρήκοους.

Αυτός ο κόσμος της απάτης, της διαφθοράς, της λεηλασίας είναι έργο των ανθρώπων και όσοι τολμούν να του αντισταθούν βρίσκονται στο έλεος μιας απόλυτης και ανελέητης εξουσίας. Αυτή η Αντιγόνη είναι τραγική όχι γιατί θα πεθάνει, αλλά γιατί δεν έχει τη δύναμη να αλλάξει την πορεία των γεγονότων. Η λύτρωση είναι ανέφικτη, αλλά το μήνυμα είναι σαφές και διαρκές. Επαναστατεί επειδή ασφυκτιά σε έναν κόσμο που δεν την αφήνει να ζήσει ανθρώπινα.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Κώστας Μπάρας
Δραματουργία: HASHART THEATER GROUP
Σκηνογράφος – Ενδυματολόγος: Γιώργος Λυντζέρης
Φωτιστής: Παναγιώτης Μανούσης
Χορογράφος: Φώτης Νικολάου
Μουσική σύνθεση: Αρχοντούλα Μαρούση
Ηθοποιοί: Ηλέκτρα Κομνηνίδου, Ελένη Κουταλώνη, Σταύρος Λιλικάκης, Τρύφων Μπάρκας
Διάρκεια: 85’

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οur Festival 6

Τρίτη, 28 Ιουλίου έως Κυριακή, 2 Αυγούστου

Ευρυπίδειο Θέατρο Ρεματιάς Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Χαλάνδρι (χάρτης)| Πληροφορίες για την πρόσβαση στο Θέατρο Ρεματιάς θα βρείτε εδώ.

Είσοδος: Ελεύθερη

Απαραίτητη την επίδειξη δελτίου εισόδου, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από το viva.gr. Ανάμεσα στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος θα μεσολαβεί διάλειμμα, κατά το οποίο οι θεατές θα πρέπει να αποχωρούν από το χώρο, ώστε το θέατρο να απολυμαίνεται για το δεύτερο μέρος. Όσοι θεατές επιθυμούν να παρακολουθήσουν και τα δύο μέρη, θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί δελτία εισόδου και για τα δύο.

Περισσότερες πληροφορίες: https://emeis.net.gr/our-festival/

To Our Festival 6, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου και σε συνεργασία με την Liminal Access, προσφέρει υπηρεσίες προσβασιμότητας για ΑμεΑ σε επιλεγμένες δράσεις. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.liminal.eu.

ΤοOur Festival 6 πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020 – Νύχτες Αλληλεγγύης του Δήμου Χαλανδρίου. Με την οικονομική στήριξη και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

 

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b