MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Our Festival 6 στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς με ελεύθερη είσοδο

Από την Τρίτη 28 Ιουλίου έως και την Κυριακή 2 Αυγούστου το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020 φιλοξενεί το 6ο Our Festival, με ελεύθερη είσοδο αλλά και απόλυτη ασφάλεια.

Monopoli Team

Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020

20:00 | ΚοσκινοΑρμενίζοντας | Θέατρο Ανάποδα | Θέατρο Κούκλας

*Με ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα και Ελληνικούς υπέρτιτλους για Κωφούς και Βαρήκοους.

Ένα έργο κούκλας και αντικειμένων του Θεάτρου Ανάποδα, εμπνευσμένο από την nonsense ποίηση του Edward Lear. Ένα σύνολο από ά-νοητες διασκεδαστικές ρίμες που ανακατεύουν όλες μας τις αισθήσεις, τις κάνουν δείπνο με κιμά και φέτες κυδωνιού, τις τυλίγουν σε ροζ χαρτί, τις βάζουν σε πήλινο σκεύος και τις αφήνουν να ταξιδέψουν σε θάλασσες μακρινές και σε δεντροσκέπαστες ακτές εκεί όπου φυτρώνουν τεράστιες κολοκυθιές και καρέκλες ξεχωριστές!

Συντελεστές
Διασκευή : Θέατρο Ανάποδα
Σκηνοθεσία : Κλωντιάνα Τσαμάτη
Εικαστική επιμέλεια: Μιχάλης Θεοδοσιάδης
Performer: Κλωντιάνα Τσαμάτη, Μιχάλης Θεοδοσιάδης
Ήχος: Γιώργος Γαργαλάς
Φωτισμός: Δημήτρης Μάνης
Επικοινωνία: Φαίη Ρουμελιώτη
Παραγωγή: Θέατρο Ανάποδα
Διάρκεια: 40’

21:30 | Jazz performance | Alone Together Trio | Μουσική

Οι Alone Together Trio είναι ένα jazz trio που μεταφέρει στις συναυλίες του την ατμόσφαιρα της αμερικάνικης κλασσικής Jazz σκηνής και του κλασσικού Jazz ρεπερτορίου, ενώ παράλληλα, μέσω των δικών του συνθέσεων, επικοινωνεί την ιδιαίτερη μουσική γλώσσα του, η οποία φέρει επιρροές και από άλλα είδη μουσικής. Στα τέσσερα σχεδόν χρόνια της ύπαρξής τους, οι Alone Together Trio ανά τακτά διαστήματα παρουσιάζουν σε φίλους της Jazz μουσικής τον δικό τους τρόπο προσέγγισης του κλασσικού Jazz ρεπερτορίου καθώς και δικές τους συνθέσεις τις οποίες ενορχηστρώνουν με την ίδια Jazz οπτική.

Συντελεστές:
Πέτρος Ζορμπάς (κιθάρα), Θοδωρής Μαραϊδώνης (κοντραμπάσο) και Ευαγγελία Σταύρου (τύμπανα)
Διάρκεια: 50’

22:30 | The Soul Peanuts Live | The Soul Peanuts | Μουσική

Οι The Soul Peanuts είναι ένα soul-funk organ trio με κιθάρα που δημιουργήθηκε στις αρχές του 2018. Παίζουν κυρίως πρωτότυπες συνθέσεις και ο ήχος τους κυμαίνεται κυρίως ανάμεσα σε Boogaloo και 60’s RnB &  jazz-funk συνθέσεις κλασικών organ σχημάτων (όπως Dr. Lonnie Smith, Jimmy Smith, κ.α). Έχουν εμφανιστεί σε πολλές σκηνές και χώρους εντός και εκτός Αθήνας, συνεργαζόμενοι με πολλά σημαντικά ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής! Ετοιμαστείτε για μια ξέφρενη βραδιά αφιερωμένη στην Soul-Funk!

Συντελεστές: Ραφαήλ Μελετέας (organ), Έρικ Παναγόπουλος (ηλεκτρική κιθάρα), Βίκτωρας Φιλιπποπολίτης (άλτο σαξόφωνο), Κώστας Σαπούνης (τρομπέτα), Γιάννης Παπαδούλης (τύμπανα)
Διάρκεια: 50’

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οur Festival 6

Τρίτη, 28 Ιουλίου έως Κυριακή, 2 Αυγούστου

Ευρυπίδειο Θέατρο Ρεματιάς Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Χαλάνδρι (χάρτης)| Πληροφορίες για την πρόσβαση στο Θέατρο Ρεματιάς θα βρείτε εδώ.

Είσοδος: Ελεύθερη

Απαραίτητη την επίδειξη δελτίου εισόδου, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από το viva.gr. Ανάμεσα στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος θα μεσολαβεί διάλειμμα, κατά το οποίο οι θεατές θα πρέπει να αποχωρούν από το χώρο, ώστε το θέατρο να απολυμαίνεται για το δεύτερο μέρος. Όσοι θεατές επιθυμούν να παρακολουθήσουν και τα δύο μέρη, θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί δελτία εισόδου και για τα δύο.

Περισσότερες πληροφορίες: https://emeis.net.gr/our-festival/

To Our Festival 6, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου και σε συνεργασία με την Liminal Access, προσφέρει υπηρεσίες προσβασιμότητας για ΑμεΑ σε επιλεγμένες δράσεις. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.liminal.eu.

ΤοOur Festival 6 πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020 – Νύχτες Αλληλεγγύης του Δήμου Χαλανδρίου. Με την οικονομική στήριξη και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

 

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b