MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Our Festival 6 στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς με ελεύθερη είσοδο

Από την Τρίτη 28 Ιουλίου έως και την Κυριακή 2 Αυγούστου το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020 φιλοξενεί το 6ο Our Festival, με ελεύθερη είσοδο αλλά και απόλυτη ασφάλεια.

Monopoli Team

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020

20:00 | Αβγώ | IKIRU – Σερέφογλου Στέλλα | Παράσταση για βρέφη

Το Αυγό ως αρχή. Το Αυγό ως το μέσα, το ζεστά, ως ασφάλεια αλλά και ως προετοιμασία. Όλοι ήμασταν μέσα σε ένα αυγό. Κι όλοι θελήσαμε, τολμήσαμε να βγούμε από αυτό. Μια διαδικασία που επαναλαμβάνεται από τότε, σε κάθε μεγάλο βήμα, σε κάθε σημαντικό στάδιο της ζωής μας. Όλα τα ερεθίσματα οδηγούν κλιμακωτά και αναπόφευκτα στη στιγμή της απόφασης “θ'αβγώ”! Στη μαγική στιγμή που οι αντιστάσεις, οι φόβοι, οι αναστολές σπάνε μαζί με το κέλυφος του αυγού.

Συντελεστές
Ιδέα: Αντώνης Παπαθεοδούλου, Στέλλα Σερέφογλου
Σκηνοθεσία-Επιμέλεια κίνησης: Στέλλα Σερέφογλου
Μουσική-Ενορχήστρωση: Κώστας Γάκης, Δημήτρης Αποστολακίδης
Χορογραφία: Ευγενία Γαλεράκη
Σύνθεση bodypercussion & tapdancing: Τζωρτζίνα Βαρδουλάκη
Σκηνικά: Γιάννης Αρβανίτης
Βοηθός Σκηνογράφου: Αναστασία Δημουλάκη
Φωτισμοί: Στέλιος Πλασκοβίτης
Τεχνικός σκηνής: Σωκράτης Μπασιακούλης
Αφίσα: Μυρτώ Δεληβοριά
Teaser παράστασης: Στέλλα Σερέφογλου & Δημήτρης Μαυρομάτης
Φωτογραφίες: Στέλλα Σερέφογλου
Παίζουν: Τζωρτζίνα Βαρδουλάκη, Δημήτρης Αποστολακίδης
Διάρκεια: 30’

21:30 | Paul Goodman – Αλέξης Νόνης | Weaving Worlds | Μουσική

Παράσταση οργανικής μουσικής με σύγχρονες συνθέσεις του Paul Goodman καθώς και ήχους της Ανατολικής Μεσογείου, των Βαλκανίων κ.α. Η φωνή της Κρητικής λύρας συναντάει το Τούρκικο σάζι για να μας συνοδεύσουν σε ποικίλα ρυθμικά μονοπάτια φτάνοντας σε ένα πρωτότυπο μουσικό άκουσμα. Ο Paul Goodman στο σάζι και τη λύρα, με τη συνοδεία του Αλέξη Νόνη στα κρουστά, παρουσιάζει προσωπικές του συνθέσεις που συνδυάζουν τους ήχους των παλιών τρόπων και οργάνων, εκφέροντας ένα σύγχρονο άκουσμα οργανικής μουσικής.

Συντελεστές: Paul Goodman (λύρα, σάζι) – Αλέξης Νόνης (κρουστά)
Διάρκεια: 45’

22:30 | Chrysoula K. & Púrpura | Μουσικές του Κόσμου… Δύση και Ανατολή… | Μουσική

Το συγκρότημα Chrysoula K. & Púrpura παρουσιάζει υλικό από την πολύμορφη δισκογραφία της Χρυσούλας Κεχαγιόγλου που περιλαμβάνει τραγούδια κέλτικα, ρεμπέτικα, παραδοσιακά ελληνικά ή άλλων χωρών, σε ένα πρόγραμμα που κινείται από τις ακτές της Αττικής, μέχρι την Αργεντινή και το Αζερμπαϊτζάν.

Συντελεστές: Χρυσούλα Κεχαγιόγλου (φωνή), Έφη Ζαϊτίδου (κανονάκι, φωνή), Μαρία Πλουμή (λαούτο, φωνή), Σοφία Σερέφογλου (φλάουτο), Έλσα Παπέλη (βιολοντσέλο)
Διάρκεια: 50’

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οur Festival 6

Τρίτη, 28 Ιουλίου έως Κυριακή, 2 Αυγούστου

Ευρυπίδειο Θέατρο Ρεματιάς Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Χαλάνδρι (χάρτης)| Πληροφορίες για την πρόσβαση στο Θέατρο Ρεματιάς θα βρείτε εδώ.

Είσοδος: Ελεύθερη

Απαραίτητη την επίδειξη δελτίου εισόδου, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από το viva.gr. Ανάμεσα στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος θα μεσολαβεί διάλειμμα, κατά το οποίο οι θεατές θα πρέπει να αποχωρούν από το χώρο, ώστε το θέατρο να απολυμαίνεται για το δεύτερο μέρος. Όσοι θεατές επιθυμούν να παρακολουθήσουν και τα δύο μέρη, θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί δελτία εισόδου και για τα δύο.

Περισσότερες πληροφορίες: https://emeis.net.gr/our-festival/

To Our Festival 6, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου και σε συνεργασία με την Liminal Access, προσφέρει υπηρεσίες προσβασιμότητας για ΑμεΑ σε επιλεγμένες δράσεις. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.liminal.eu.

ΤοOur Festival 6 πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020 – Νύχτες Αλληλεγγύης του Δήμου Χαλανδρίου. Με την οικονομική στήριξη και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

 

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b