MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Banksy: Νέο έργο για τον κορονοϊό στο… μετρό του Λονδίνου

Ο Banksy ξαναχτυπά με ένα έργο για τη χρήση μάσκας στο μετρό και δίνει το δικό του μήνυμα.

Το νέο έργο του Banksy στο μετρό του Λονδίνου
Το νέο έργο του Banksy στο μετρό του Λονδίνου
Monopoli Team

Φαίνεται ότι ο αγαπημένος μας street artist Banksy ξαναχτύπησε και αυτή τη φορά παίρνει ξεκάθαρα θέση στο viral hashtag #WearaDamnMask -δηλαδή φόρα μάσκα!

Συγκεκριμένα, ο Banksy ανέβηκε στο μετρό με προορισμό το Baker Street και ζωγράφισε με στένσιλ τα αγαπημένα του ποντίκια –που είχαμε ξαναδεί σε έργο του για την καραντίνα- να προσπαθούν να φορέσουν τη μάσκα τους, ενώ ένα ποντίκι φτερνίζεται.

Μάλιστα, σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τον βλέπουμε να μπαίνει στο μετρό με στολή καθαριστή, να απομακρύνει το επιβατικό κοινό και να… δημιουργεί όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

. . If you don’t mask – you don’t get.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Banksy (@banksy) στις

Στο τέλος του βίντεο βλέπουμε και το μήνυμα του street artist. “I get lockdown – But I get up again“, ένα λογοπαίγνιο με το τραγούδι των Chumbawamba, που ακούγεται στο τέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBanksy: Νέο έργο κατά του ρατσισμού, εμπνευσμένο από τον Τζορτζ Φλόιντ12.09.2018

Πάντως το έργο του Banksy έχει ήδη σβηστεί εδώ και μέρες από τον δήμο λόγω της αυστηρής πολιτικής τους κατά των γκράφιτι. “Προσκαλούμε τον Banksy να περάσει το μήνυμά του και να φτιάξει ξανά το έργο του σε μία πιο κατάλληλη τοποθεσία” δήλωσαν οι αρχές.

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b