MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

5 κωμικές σειρές για να δούμε αυτή την περίοδο στην τηλεόραση

Eίδαμε και σας προτείνουμε πέντε κωμικές σειρές στο Netflix για να περάσετε χαλαρά και ευχάριστα τα καλοκαιρινά σας βράδια.

To cast του That '70s show
Monopoli Team

Community (6 κύκλοι)

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας πρώην επιτυχημένος δικηγόρος αναγκάζεται να επιστρέψει στο κολέγιο καθώς είχε παράνομη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Μαθητές διαφορετικών ιδιοσυγκρασιών εντάσσονται στην ομάδα μελέτης του που οδηγούν σε παράξενες και αξέχαστες περιπέτειες. Δημιουργός της σειράς αυτής είναι ο Dan Harmon.
Παίζουν: Joel McHale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Yvette Nicole Brown, Alison Brie, Donald Glover, Ken Jeong, Chevy Chase, Jim Rash.

That ’70s show (8 κύκλοι)

Το That ’70s show είναι μια αμερικάνικη τηλεοπτική κωμική σειρά που αρχικά προβλήθηκε στο Fox με δημιουργούς τους Bonnie Turner, Terry Turner και Mark Brazill. Η σειρά επικεντρώνεται στη ζωή μιας ομάδας έξι εφηβικών φίλων που ζουν σε ένα φανταστικό μέρος στο Wisconsin.
Παίζουν:Topher Grace, Mila Kunis, Ashton Kutcher, Danny Masterson, Laura Prepon, Wilmer Valderrama, Lisa Robin Kelly.

The Office (9 κύκλοι)

Το The Office είναι μια αμερικανική τηλεοπτική κωμική σειρά που απεικονίζει την καθημερινή ζωή των υπαλλήλων γραφείων στο Scranton, Pennsylvania, υποκατάστημα της φανταστικής εταιρείας Dunder Mifflin Paper Company. Η σειρά γυρίστηκε σε ρύθμιση μιας κάμερας για να προσομοιώσει την εμφάνιση ενός πραγματικού ντοκιμαντέρ. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αυτή η σειρά δεν προβάλλεται στο Netflix όμως αξίζει να τη δείτε.
Παίζουν:Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer,  B. J. Novak. 

Family Guy (18 κύκλοι)

Το Family Guy είναι μια αμερικανική κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων για ενήλικες που δημιουργήθηκε από τον Seth MacFarlane. Ο Peter Griffin και η οικογένειά του που αποτελείται από δύο έφηβους, έναν έξυπνο σκύλο, ένα διαβολικό μωρό και τη σύζυγό του βρίσκονται σε μερικά από τα πιο ξεκαρδιστικά σενάρια. Η σειρά βρίσκεται στη φανταστική πόλη Quahog, Ρόουντ Άιλαντ, και παρουσιάζει μεγάλο μέρος από σουρεαλιστικό και dark χιούμορ.
Φωνές κάνουν: Seth MacFarlane, Alex Borstein, Seth Green, Mila Kunis, Mike Henry, Patrick Warburton

Disenchentment (1 κύκλος)

Ο δημιουργός Matt Groening μπαίνει στο παρελθόν με το “Disenchantment”. Η κινούμενη σειρά φαντασίας που απευθύνεται σε ενήλικες πραγματοποιείται στο μεσαιωνικό βασίλειο του Dreamland. Ακολουθεί τις κακές παρεμβάσεις της νεαρής πριγκίπισσας Bean, του φίλου της Elf και του προσωπικού δαίμονα της Luci. Το τρίο αυτό συναντά κάθε ειδών πλάσματα στη πορεία του.
Φωνές κάνουν: Abbi Jacobson, Eric Andre, Nat Faxon, John DiMaggio, Tress MacNeille, Matt Berry, David Herman, Maurice LaMarche, Lucy Montgomery, Billy West.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b