MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
PERFORMANCE

Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο, της Αργυρώς Χιώτη στο Bios Ρομάντσο

Η performance της Αργυρώς Χιώτη (Vasistas), «Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο», μια συνομιλία με το ομότιτλο έργο του Μαρσέλ Προυστ, παρουσιάζεται από τις 8 Ιουλίου 2020, στο Bios Ρομάντσο.

Monopoli Team

Ύστερα από μια περίοδο έντονης κοσμικής ζωής έρχεται μια περίοδος μοναξιάς και απομόνωσης. Και τώρα; Η Αργυρώ Χιώτη (Vasistas) σε συνεργασία με το Bios, επιμελείται μια συνάντηση καλλιτεχνών από το χώρο του θεάτρου και της μουσικής οι οποίοι θα συνδιαλλαγούν με το ανάγνωσμα του «Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο» του Μαρσέλ Προυστ. Η performance θα λάβει χώρα στο Ρομάντσο, από τις 8 έως τις 12 Ιουλίου 2020, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Χλωροκίνη.

«Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο»: Λίγα λόγια για την performance

Οι καλλιτέχνες θα έρθουν αντιμέτωποι με τις έννοιες του χρόνου, της ανάμνησης, της ενδοσκόπησης και της σημασίας του να έρχεσαι σε επαφή με τον εαυτό σου. Έννοιες που απασχόλησαν όλους την περίοδο του υποχρεωτικού εγκλεισμού. Βγαίνοντας από αυτή την συνθήκη όλοι αναζήτησαν έναν άλλο ρυθμό. Όπως και ο συγγραφέας που μέσα από το τεράστιο σε έκταση και υπεραναλυτικό έργο του είδε το χρόνο διαφορετικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈνα μωρό για τρεις, σε καλοκαιρινή περιοδεία12.09.2018

Το έργο είναι μια μεγάλη καταγραφή αναμνήσεων ενώ στις περιγραφές του ο αφηγητής καταγράφει λεπτομέρειες όπως μυρωδιές και εντυπώσεις από πράγματα καθημερινά. Για πέντε μέρες σε τρεις χώρους του Ρομάντσο με έξι μόνο θεατές σε κάθε χώρο, οι ηθοποιοί θα διαβάσουν το δεύτερο κεφάλαιο από τον πρώτο τόμο του έργου του Προυστ και οι μουσικοί αυτοσχεδιάζουν πάνω στο ανάγνωσμα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Αργυρώ Χιώτη


Παίζουν: Γιαν Βαν, Σίμος Κακάλας, Σύρμω Κεκέ, Άγγελος Κράλλης, Kostadis, Έκτορας Λιάτσος, Ρίτα Λυτού, Άρης Μπαλής, Νάνσυ Μπούκλη, Αγγελική Παπούλια, Ιωάννα Πιατά, Σοφία Πριόβολου, Φιντέλ Ταλαμπούκας, Αινείας Τσαμάτης

Τιμές Εισιτηρίων: 12 ευρώ για δύο περφόρμανς την ημέρα (διάρκειας 20 λεπτών η καθεμία)
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 8 έως 12 Ιουλίου 2020
Σενάριο: Αργυρώ Χιώτη
Πληροφορίες: http://xlorokini.bios.gr/
Παραστάσεις: Τετάρτη έως Κυριακή στις 21.00
Link Εισιτηρίων: https://www.monopoli.gr/wp-admin/post.php?post=400409&action=edit&CF_CACHE_CLEAR=ID
Πληροφορίες Χώρου: Bios Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια. Τηλ: +30.2167003325 , email:[email protected] | https://www.facebook.com/biosromantso | http://www.romantso.gr/
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b