MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ

Σε νέα “Στέγη” του Ιδρύματος Ωνάση μετακομίζει το Cartel

Σ’ έναν νέο χώρο θα στεγαστούν οι παραγωγές του Βασίλη Μπισμπίκη από τη νέα θεατρική σεζόν. Πρόκειται για ένα νέο βιομηχανικό χώρο στην περιοχή του Ρέντη, ιδιοκτησίας του Ιδρύματος Ωνάση, που παραχωρείται στην ομάδα του Τεχνοχώρου Cartel.

| Φωτογραφία: Ελίνα Γιουνανλή
Monopoli Team

Έναρξη με το “Άνθρωποι και Ποντίκια”

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδας “με την καινούργια αυτή ώθηση στα βήματά του, ο Τεχνοχώρος CARTEL συνεχίζει τη διαδρομή του στο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι, κάνοντας πράξη ακόμα πιο δυναμικά τη φιλοσοφία και το όραμά του για θεατρική δράση χωρίς στεγανά και με ελεύθερη διακίνηση καλλιτεχνικών ιδεών και ρευμάτων”.

Η νέα σεζόν -και εφόσον οι συνθήκες και οι κανόνες δημόσιας υγείας το επιτρέψουν- θα ξεκινήσει το φθινόπωρο με την επιτυχημένη παράσταση “Άνθρωποι και Ποντίκια“, η μεταγραφή του κλασικού μυθιστορήματος του Τζον Στάινμπεκ από τη Σοφία Αδαμίδου, που σκηνοθέτησε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Η sold out παράσταση, που διακόπηκε λόγω καραντίνας, θα επαναληφθεί με τους ίδιους συντελεστές στον νέο χώρο ο οποίος έχει πολύ μεγαλύτερη χωρητικότητα (περισσότερες από 300 θέσεις) σε σχέση με την προηγούμενη στέγη του Cartel, στο παλιό μηχανουργείο της οδού Μικέλη, στον Ελαιώνα. Στον νέο χώρο θα παρουσιαστεί και η παράσταση “Άρης” ενώ τα πολυαναμενόμενα “Κόκκινα Φανάρια” προγραμματίζονται για τον Ιανουάριο του 2021.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b