MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο Τόπος Αλλού: Live streaming συζήτηση με τον Κωνσταντίνο Δασκαλάκη και τον Γιώργο Κιμούλη

Το Θέατρο Τόπος Αλλού ολοκληρώνει, την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020, τον κύκλο των live streaming συζητήσεων, «Συναντήσεις με Αξιοσημείωτους Ανθρώπους», με καλεσμένους τους Κωνσταντίνο Δασκαλάκη και Γιώργο Κιμούλη.

Θέατρο Τόπος Αλλού
Από αριστερά: Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, Γιώργος Κιμούλης
Monopoli Team

Την Κυριακή στις 28 Ιουνίου, το Θέατρο Τόπος Αλλού θα πραγματοποιήσει τις τελευταίες «Συναντήσεις με Αξιοσημείωτους Ανθρώπους». Είναι εποχή για ευχές: «Καλό καλοκαίρι, Καλές διακοπές, να περάσετε καλά», τις οποίες θα δώσουν δύο σημαντικοί άνθρωποι του πνεύματος, της επιστήμης και του θεάτρου.

Από την Βοστώνη και από το απρόσιτο MIT ο δικός μας, καθηγητής  της επιστήμης των υπολογιστών Κωνσταντίνος Δασκαλάκης και από την Αθήνα ο επίσης δικός μας Γιώργος Κιμούλης συζητάνε με τον Νίκο Καμτσή και φιλοσοφούνε ελεύθερα.

Για τον κόσμο μας, την επιστήμη και κατά πόσο κάνει την ζωή μας πιο εύκολη (η μήπως στρέφεται εναντίον μας), για τον άνθρωπο της παρούσας και επόμενης μέρας, για το μέλλον, το δικό μας και του πλανήτη.

*Την Κυριακή στις 28 στις 7.00 ώρα Ελλάδος σε live streaming από την σελίδα του Τόπος Αλλού στο facebook.

Οι μέχρι τώρα «Συναντήσεις»:

Οι «Συναντήσεις» έκαναν μεγάλες διαδρομές. Συμπληρώνοντας 12 live streaming συνομίλησαν με πραγματικά αξιοσημείωτους ανθρώπους. Συνομίλησαν με ανθρώπους από τα Ηνωμένες Πολιτείες, Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Πολωνία, από την μακρινή Κολομβία και φυσικά από την Ελλάδα. Προσπάθησαν να καλύψουν όλους του τομείς και ρώτησαν σκηνοθέτες ηθοποιούς, χορογράφους, μουσικούς, ψυχίατρους ώστε όσοι παρακολούθησαν την πρωτοβουλία του Τόπου Αλλού να σχηματίσουν γνώμη αρθρωμένη από έγκυρα χείλη.

Οι γνώμες του ψυχίατρου Alyossa Zim από το San Francisco και του θεατρικού συγγραφέα Νίκολας Καζάν  από το Los Angeles καθώς και του γνωστού Κολομβιανού χορογράφου Alvaro Restrepo από την Μπογκοτά συναντήθηκαν με τις γνώμες του Βασίλη Παπαβασιλείου, Δημήτρη Λιγνάδη, Σάββα Πατσαλίδη, Τάκη Τζαμαριά, Λυδίας Κονιόρδου, Θανάση Παπαγεωργίου, Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη από την Ελλάδα και …«ζυμώθηκαν»  ώστε να διακρίνουμε το πρόσωπο αυτού του αόρατου και άγνωστου εχθρού που αφαιρεί ζωές και απειλεί να σκοτώσει κάθε όρεξη για δημιουργικότητα με μοναδικό όπλο τον φόβο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Γιώργος Χατζηπαύλου με την παράσταση “Τάιμινγκ” στον Κήπο του Βεακείου Θεάτρου12.09.2018

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Ωδείο Ηρώδου Αττικού 2026: Το αναλυτικό πρόγραμμα των παραστάσεων
Art & Culture
Η Πειραιώς 260 γιορτάζει τα 20 της χρόνια με ένα άκρως φεστιβαλικό πρόγραμμα
Εκδηλώσεις
Το 2ο Φεστιβάλ Κλασικού, Νεοκλασικού και Character Χορού Αθήνας στο Θέατρο Ολύμπια
Θεατρικά Νέα
Τακούνια στον Βάλτο: Η παράσταση των Χειλάκη-Δούνια στο Θερινό Λαμπέτη και σε καλοκαιρινή περιοδεία
Θεατρικά Νέα
Μαζί στη Ζωή, Μαζί στη Σκηνή: Μια παράσταση ισότιμης συμπερίληψης στο Μέγαρο Μουσικής
Θεατρικά Νέα
Sexy Laundry: Η παράσταση με τους Σπύρο Παπαδόπουλο και Ρένια Λουιζίδου σε καλοκαιρινή περιοδεία
Θεατρικά Νέα
Ειρήνη: Πρώτες φωτογραφίες από τη νέα παράσταση των Καραθάνου-Δεληβοριά στην Επίδαυρο
Art & Culture
Το θέατρο της Δευτέρας: «RADIO 1: Η πιο λυπημένη μέρα της ζωής μου»
Εκδηλώσεις
Ιron Traces: Μια τοποειδική παράσταση χορού ως επανασύνδεση με το εξορυκτικό τοπίο της Σερίφου
Art & Culture
Πώς θα διαμορφωθεί η επόμενη θεατρική σεζόν;
Θεατρικά Νέα
Η Δίκη: Η παράσταση του Άρη Μπινιάρη επιστρέφει τον Οκτώβριο στο Θέατρο Ark
Θεατρικά Νέα
«Αντίο στον δικό μας κύριο Στέφανο»: Το Θέατρο Άλφα αποχαιρετά τον σπουδαίο θεατράνθρωπο