MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
11
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Θέατρο Τόπος Αλλού: Live stream συζήτηση με τον Vinay Patel και άλλους Βρετανούς καλλιτέχνες

Παρακολουθήστε τη live streaming συζήτηση του Θεάτρου Τόπος Αλλού, στις 14 Ιουνίου, με καλλιτέχνες από το Ηνωμένο Βασίλειο και θέμα το μέλλον του βρετανικού θεάτρου μετά την πανδημία.

Θέατρο Τόπος Αλλού
Vinay Patel
Monopoli Team

Το Θέατρο Τόπος Αλλού και ο καλλιτεχνικός του διευθυντής Νίκος Καμτσής συνεχίζουν, για μια ακόμη εβδομάδα, τις «Συναντήσεις με Αξιοσημείωτους Ανθρώπους». Αυτή την Κυριακή, 14 Ιουνίου στις 7μμ., θα υπερβούν τα Ελληνικά όρια και θα συνομιλήσουν, διαδικτυακά, με ανθρώπους του θεάτρου από την άλλη πλευρά της Ευρώπης και συγκεκριμένα το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η σύνδεση σε Live Streaming μέσα από την σελίδα του facebook του Τόπος Αλλού όπως και οι προηγούμενες, στις 7μμ για την Ελλάδα.

Τι θα περιλαμβάνει η online συζήτηση στις 14/6

Η Αυτού ο Εξοχότης ο Covid -19 μας ταλαιπώρησε και θα συνεχίσει να μας ταλαιπωρεί. Την καλλιτεχνική δημιουργία και του δημιουργούς περισσότερο από κάθε άλλο. Και όχι μόνο στην  Ελλάδα αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Το Θέατρο Τόπος Αλλού το συζήτησε ήδη με συναδέλφους από την Αμερική, και την Γαλλία. Η Αγγλία είναι εδώ και δεκαετίες μια από τις πρωτεύουσες του Ευρωπαϊκού θεάτρου. Ποια αλήθεια είναι η γνώμη και πως σκέπτονται το μέλλον οι  συνάδελφοι από το Ηνωμένο Βασίλειο;

Η πληροφόρηση από την Αγγλία είναι πλούσια -thanks to Media- τα ξέρουμε σχεδόν όλα μέχρι και όλες τις λεπτομέρειες της σχέσης του COVID με τον Borris Johnshon. Οι καλεσμένοι του Τόπος Αλλού θα μας μεταφέρουν την εμπειρία και τις σκέψεις τους για το θέατρο (κλειστά ή ανοιχτά θέατρα, ζωντανές ή διαδικτυακές παραστάσεις), από την δική τους ο καθένας σκοπιά. Γι΄αυτό και η αντιπροσώπευση θα είναι ευρύτατη. Πώς θα γραφούν από δω και μπρος οι συγγραφείς πως θα προσαρμόσουν την σκηνοθεσία τους οι σκηνοθέτες και πως θα παίξουν οι ηθοποιοί;

Οι καλεσμένοι:
  • Ali Taylor, δραματουργός
  • Vinay Patel, δραματουργός και σεναριογράφος
  • Syrus Lowe, ηθοποιός
  • Adele Thomas, σκηνοθέτρια, Ουαλία
  • Lisa Spiriling, καλλιτεχνική διευθύντρια του Theatre 503, Λονδίνο
  • Ned Glasier, καλλιτεχνικός διευθυντής του Company Three, Λονδίνο
  • Debbie Hannan, καλλιτεχνική συνδιευθύντρια του Traverse Theatre, Σκωτία

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b