MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ανοίγει ξανά για το κοινό ο θερινός κινηματογράφος Άνεσις

Ο κινηματογράφος Δαναός αποκτά πλέον και θερινή αίθουσα για τα καλοκαιρινά ραντεβού των σινεφίλ στην – πλέον ανακαινισμένη – ταράτσα του Άνεσις, στους Αμπελόκηπους.

Monopoli Team

Ο κινηματογράφος Δαναός και η εταιρεία διανομής Danaos Films, αναλαμβάνει πλέον τη λειτουργία του θερινού κινηματογράφου Άνεσις, ο οποίος εγκαινιάστηκε και ανοίγει τις πόρτες του για τους Αθηναίους σινεφίλ, από την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020. 

Τι λέει ο Ηλίας Γεωργιόπουλος, ιδιοκτήτης του κινηματογράφου Δαναού

«Η οικογένεια του Δαναού αποκτά μία θερινή αίθουσα και διευρύνει την δραστηριότητά της 12 μήνες το χρόνο. Η απόκτηση ενός θερινού σινεμά είναι άλλωστε κάτι που επιθυμούσαμε καιρό. Υποσχόμαστε πως στο Άνεσις θα κρατήσουμε το υψηλό επίπεδο παροχών και υπηρεσιών που διακρίνουν το Δαναό εδώ και 50 σχεδόν χρόνια, από το 1972.»

Υπενθυμίζεται πως το Άνεσις πρωτοσυστήθηκε ως θερινό σινεμά το 1943, ενώ στις αρχές του ’60 εγκαινίασε την χειμερινή αίθουσα, η οποία σήμερα λειτουργεί ακόμα ως θέατρο.

Τι θα δούμε στο θερινό Άνεσις:

Η επαναλειτουργία του θερινού σινεμά Άνεσις εγκαινιάζεται με τις ταινίες: «Μεταφραστές» και «Ρουά Ματ». Επιπλέον, το πρόγραμμα προβολών περιλαμβάνει την πολυαναμενόμενη ταινία «Trip to Greece», την ιταλική κωμωδία «Κάνε Παιδιά να Δεις Καλό», την περιπέτεια «Το Κόλπο του Αιώνα», τη «Μουλάν» και το «Tenet».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Homemade»: 17 ταινίες καραντίνας από διάσημους δημιουργούς, έρχονται στο Netflix12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Γενική Είσοδος: 7,5€
Παιδικό Εισιτήριο (Εως 12 ετών): 6,5€
Μειωμένο εισιτήριο (Άνεργοι, Φοιτητές): 6,5€ (Δευτέρα εώς Παρασκευή)
Κάθε Τετάρτη Γενική Είσοδος: 5€

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b