MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Lady Gaga παραδίδει προσωπικά το νέο της άλμπουμ «Chromatica»

Η δημοφιλής τραγουδίστρια παρέδωσε προσωπικά τα αντίγραφα του έκτου άλμπουμ της με τίτλο «Chromatica», με ένα…φορτηγάκι!

Monopoli Team

Η Lady Gaga κοινοποίησε, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία, στην οποία η ίδια βρίσκεται μέσα σε ένα όχημα με την επωνυμία «Chromatica» και την συνοδεύει με την εξής λεζάντα: «Παραδίδοντας η ίδια το Chromatica σε κάθε λιανοπωλητή σε όλο τον κόσμο. Δεν υπάρχει χρόνος και απόσταση στο Chromatica».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Delivering #Chromatica myself to every retailer around the world… in Chromatica time and distance do not exist ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις

Το άλμπουμ κυκλοφορεί επίσημα την Παρασκευή 29 Μαΐου και η ποπ σταρ αποφάσισε να φροντίσει η ίδια για την διανομή των αντιτύπων του άλμπουμ στα καταστήματα λιανικής. Έτσι, φόρεσε την μάσκα προστασίας της, επιβιβάστηκε στο φορτηγάκι και ξεκίνησε τις παραδόσεις.

Κάποιοι από τους φανς της θεωρούν ότι η κίνησή της αυτή είναι μια προσπάθεια να αποτρέψει τα άτομα που εργάζονται στις εταιρείες παράδοσης, να αφήσουν να διαρρεύσει το άλμπουμ στο διαδίκτυο!

Αυτό το στηρίζουν στο γεγονός ότι ήδη από τον προηγούμενο μήνα είχαν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο άλμπουμ, με την ίδια την Gaga να αναγκαστεί την ίδια ακριβώς ημέρα να δημοσιεύσει ολόκληρο το tracklist, καθώς πλέον δεν είχε κανένα νόημα να το κρατάει μυστικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈρχεται το νέο άλμπουμ της Lady Gaga!12.09.2018

Άλλοι πιστεύουν ότι αυτή η απόφαση παράδοσης του άλμπουμ από την ίδια την ποπ σταρ έγινε για καθαρά διαφημιστικούς λόγους. Μάλιστα η εταιρεία παράδοσης FedEx έχει εμπλακεί στο διαφημιστικό αυτό κόλπο, αφού ένας φαν δημοσίευσε μια ψεύτικη καταγγελία κατά της υπηρεσίας παράδοσης της Gaga στο Twitter.

«@FedExHelp αυτή η γυναίκα παραλίγο να με χτυπήσει κατά την οδήγησή της για να παραδώσει τα πακέτα σε εσάς», έγραψε ο φαν. «Έγραψα τις πινακίδες πάνω στην ώρα…Κάντε κάτι άμεσα». 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b