MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Η Courteney Cox μιλάει για την αγαπημένη της στιγμή στα “Φιλαράκια”

Μιλώντας σε συνέντευξή της με την Ellen DeGeneres, η ηθοποιός Courteney Cox, η αγαπημένη Μόνικα από τα “Φιλαράκια”, αποκάλυψε ποιες ήταν οι αγαπημένες της στιγμές στα επεισόδια!

Monopoli Team

Σε μια συζήτηση της ηθοποιού Courteney Cox με την Ellen DeGeneres, η ηθοποιός μίλησε για το πόσο πολύ αγαπούσε να υποδύεται την Μόνικα στην πιο υπέρβαρη εκδοχή της, όταν πρωταγωνιστούσε στην πιο δημοφιλή σειρά όλων των εποχών, τα “Φιλαράκια”.

Η ηθοποιός φορούσε ειδικό κοστούμι που την έκανε να φαίνεται πιο παχιά για να υποδυθεί τον αγαπημένο χαρακτήρα της Μόνικα στα επεισόδια flashback της κωμικής σειράς, η οποία προβλήθηκε μεταξύ 1994 και 2004.

«Μου άρεσε πολύ να παίζω την υπέρβαρη Μόνικα γιατί ένιωθα τόσο ελεύθερη! Μπορούσα να χορεύω και να μην έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Μου άρεσε πολύ. Αυτά ήταν πραγματικά πολύ καλά επεισόδια», είπε η Cox.

Μάλιστα η ηθοποιός αποκάλυψε ακόμα, πως όσο ήταν σε καραντίνα παρακολουθούσε την σειρά και συνειδητοποίησε ότι τα αγαπημένα της επεισόδια ήταν εκείνα με την Ημέρα των Ευχαριστιών. 

Υπενθυμίζουμε πως έχει ασκηθεί κριτική στην σειρά για τον τρόπο που απεικόνιζε τους υπέρβαρους ανθρώπους, με σκοπό να προκαλέσει το γέλιο.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b