MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πέθανε ο Ινδός πρωταγωνιστής της ταινίας « Η Ζωή του Πι», Irrfan Khan

Σήμερα το πρωί, 29 Απριλίου 2020, ανακοινώθηκε ότι έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 53 ετών, ο καταξιωμένος Ινδός ηθοποιός, Irffan Khan.

Monopoli Team

Ο Irffan Khan ήταν διάσημος ηθοποιός του Bollywood και είχε πρωταγωνιστήσει σε σπουδαίες ταινίες, όπως το «Slumdog Millionaire» και η «Ζωή του Πι».

Η αιτία του θανάτου

O φημισμένος ηθοποιός Irrfan Khan, πέθανε στην πόλη της Βομβάης στην Ινδία, αφού εισήχθη σε νοσοκομείο της πόλης με μόλυνση του παχέος εντέρου την Τρίτη 28 Απριλίου.

Ο Khan έδινε μάχη με τον καρκίνο από το 2018 που διαγνώσθηκε και είχε περάσει αρκετούς μήνες το 2019 στο Ηνωμένο Βασίλειο, υποβαλλόμενος σε θεραπεία.

Καλλιτεχνική καταξίωση

Ο ηθοποιός είναι από τους λίγους Ινδούς σταρ που κατάφεραν να ξεπεράσουν το φράγμα του Χόλιγουντ, ήδη από το 1988 με το ντεμπούτο του, το υποψήφιο για Όσκαρ Καλύτερης Ξένης Ταινίας «Salaam Bombay», της Μίρα Ναίρ.

Η Ζωή του Πι

Εμφανίστηκε σε πολλές βραβευμένες και διεθνείς ταινίες, όπως το «The Warrior» με τον Τομ Χάρντι, το οσκαρικό «Slumdog Millionaire» του Ντάνι Μπόιλ και το επίσης οσκαρικό «Life of Pi» του Άνγκ Λι καθώς και το «The Darjeeling Limited» του Γουές Άντερσον. Επίσης, έπαιξε σε μεγάλα blockbusters, όπως το «The Amazing Spider-Man», το «Inferno» με τον Τομ Χανκς και το «Jurassic World».

Slumdog Millionaire

Τι λένε ο μάνατζερ και η οικογένειά του

«Ο Irrfan ήταν μια δυνατή ψυχή, που αγωνίστηκε μέχρι το τέλος και ενέπνευσε όλους όσους ήρθαν κοντά του», δήλωσε ο μάνατζερ του, αφού έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του.

Ο ηθοποιός πέρασε τις τελευταίες ώρες του «περιτριγυρισμένος από την αγάπη της οικογένειάς του για την οποία νοιαζόταν περισσότερο από όλα», αναφέρει δήλωση της ίδιας της οικογένειάς του.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b