MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

O Αshton Kutcher και η Μila Kunis λανσάρουν κρασί…καραντίνας, για καλό σκοπό!

Το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει κρασί, τα έσοδα του οποίου θα διαθέσουν σε όσους υποφέρουν από την πανδημία του Covid-19.

Monopoli Team

Ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis αποτελούν ένα από τα πιο διάσημα και αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Επίσης, είναι γνωστοί για την φιλανθρωπική τους ευαισθησία απέναντι σε όσους το έχουν ανάγκη. Αναγνωρίζοντας, λοιπόν, την κρίσιμη περίοδο που βιώνουν οι πολίτες της Αμερικής, κατά την πανδημία του Covid-19, αποφάσισαν να δράσουν…με τον δικό τους τρόπο.

Συνδυάζοντας την αγάπη τους για το κρασί με την φιλανθρωπία, το ζευγάρι, ανακοίνωσε την Κυριακή 19 Απριλίου, μέσα από τον λογαριασμό του Ashton Kutcher στο Instagram, το λανσάρισμα δικής τους μάρκας κρασιού, το Quarantine Wine, ή αλλιώς, «Κρασί Καραντίνας».

Όπως αναφέρει και το σχετικό post, το 100% των εσόδων από την πώληση του κρασιού, θα διατεθεί προς στήριξη όσων υποφέρουν ή προσπαθούν να καταπολεμήσουν την πανδημία του κορονοϊού, δηλαδή, σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Όπως δηλώνει το ζευγάρι σε βίντεο που ανέβηκε στα social media: «Είναι πρωτοφανείς στιγμές αυτές που ζούμε και οι πρωτοφανείς στιγμές απαιτούν…πολύ ποτό!». Επίσης, ανέφερε πως συνηθίζουν να μιλούν με τους φίλους τους διαδικτυακά, κρατώντας αποστάσεις και τσουγκρίζοντας με ένα ποτήρι κρασί.

«Αυτές τις μέρες βρήκαμε κάποια φιλανθρωπικά ιδρύματα που εξασφαλίζουν φάρμακα, φαγητό και εξοπλισμό στην χώρα. Οι οργανισμοί America’s Food Fund, Direct Relief, The Frontline Responders Fund και Give Directly, είναι τέσσερις από αυτούς που θα βοηθήσουμε».

Μπορείς και εσύ να παραγγείλεις το δικό σου κρασί, συνεισφέροντας στην προσπάθεια, εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ ζωή και θάνατος του Πίτερ Μπίαρντ12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b