MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΉ

Η Robyn σας προσκαλεί σε μία βραδιά virtual clubbing!

Άν θέλατε πάντα να ακούσετε ένα DJ Set της διάσημης Σουηδής pop star Robyn, τώρα μπορείτε μέσω livestream.

Monopoli Team

Η Robyn, που μας έχει κάνει να χορέψουμε αμέτρητες φορές με το κλασικό πλέον “Dancing On My Own” -που φέτος κλείνει τα 10 χρόνια κυκλοφορίας!- μόλις έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα DJ Set μέσω live stream, σε μία προσπάθεια να ψυχαγωγήσει τους φαν της που βρίσκονται σε καραντίνα.

Η Σουηδή pop star Robyn

Η Σουηδή pop star Robyn

Η Σουηδή pop star χρησιμοποίησε τα social media της για να αποκαλύψει ότι το DJ Set αυτό θα πραγματοποιηθεί στο εικονικό της club, το Club Domo, το βράδυ της Παρασκευής 17 Απριλίου.

“Θέλω να παίξω μουσική για εσάς” έγραψε στο βίντεο της ανακοίνωσης. “Ας βρεθούμε στην πίστα!”

Οι φαν της θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το event αυτό στις 10 το βράδυ (ώρα Ελλάδας) μέσω live stream από τους λογαριασμούς της Robyn στο Facebook και το YouTube.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGlastonbury 2020: Ακυρώθηκε το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της Μεγάλης Βρετανίας, λόγω του κορονοϊού12.09.2018

Η Robyn, που ονομάστηκε η καλύτερη στιχουργός για το 2020 από το NME, θα εμφανιζόταν σε μια σειρά από καλοκαιρινά φεστιβάλ, όπως το Glastonbury 2020. Δυστυχώς, όλα τα μουσικά της σχέδια έχουν ακυρωθεί προς το παρόν. Οι φαν της, όμως, μπορούν να μείνουν δίπλα της μέσω των livestream που κάνει!

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b