Monopoli Team
04.03.2020
A
A
Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ότι το γυαλί που φτιάχτηκε για την εμφιάλωση δεν ήταν αρκετά γερό για να κρατήσει την πίεση του διοξειδίου του άνθρακα (CO2).
Ωστόσο, περίπου εκατό χρόνια καινοτομίας βοήθησαν τελικά τους ζυθοποιούς να συνειδητοποιήσουν την αποτελεσματικότητα του μπουκαλιού με τον μακρύ λαιμό.
Στις μέρες μας, η μπύρα εμφιαλώνεται σε μια ποικιλία σχημάτων μπουκαλιών, αν και αυτά με το μακρύ λαιμό είναι τα πιο δημοφιλή.
Διαβάστε περισσότερα στο penna.gr
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Βραβεία Κάρολος Κουν – Βραβεία Κριτικών Θεάτρου και Μουσικής: Οι υποψηφιότητες για το 2024/25
Το Τρίτο Στεφάνι: Πρώτες φωτογραφίες από την παράσταση του Στάθη Λιβαθινού
«Νίκος Καβουκίδης – Μια ζωή μαρτυρίες»: Τριήμερο αφιέρωμα στην Ταινιοθήκη
Το σουβλάκι σε… καθεστώς πολυτέλειας: Νέος κύκλος ανατιμήσεων προ των πυλών
Στην πρόβα – “Η Δούκισσα της Πλακεντίας” στο Θέατρο Βεάκη (video)
Καλαμωτή: Ένα μεσαιωνικό χωριό της Χίου – Έκθεση Φωτογραφίας του Γιώργη Γερόλυμπου
Το Ίδρυμα Γ. & Α. Μαμιδάκη ανακοινώνει ανοικτό κάλεσμα για το Βραβείο Τέχνης 2026
Mare Nostrum: Η Σόνια Θεοδωρίδου στο Μέγαρο Μουσικής
Τρεις Young Reporters μάς μιλούν για το Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Κινηματογράφου
Cow | Deer: Στο Εθνικό Θέατρο, τα ζώα σε καλούν ν’ ακούσεις την κραυγή τους