
Monopoli Team
04.03.2020
A
A
Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ότι το γυαλί που φτιάχτηκε για την εμφιάλωση δεν ήταν αρκετά γερό για να κρατήσει την πίεση του διοξειδίου του άνθρακα (CO2).
Ωστόσο, περίπου εκατό χρόνια καινοτομίας βοήθησαν τελικά τους ζυθοποιούς να συνειδητοποιήσουν την αποτελεσματικότητα του μπουκαλιού με τον μακρύ λαιμό.
Στις μέρες μας, η μπύρα εμφιαλώνεται σε μια ποικιλία σχημάτων μπουκαλιών, αν και αυτά με το μακρύ λαιμό είναι τα πιο δημοφιλή.
Διαβάστε περισσότερα στο penna.gr
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Το UP FM Festival επιστρέφει στην Πάτρα με Παύλο Παυλίδη, Εθισμό και ελεύθερη είσοδο
Eurovision 2025: Ποιος θα δώσει το 12άρι της Ελλάδας στον τελικό
Φεστιβάλ Δήμου Αθηναίων: Ξεκινά την Πρωτομαγιά με πικ-νικ στην Ακαδημία Πλάτωνος – Όσα θα δούμε την 1η εβδομάδα
Μπαίνει στα δημοτικά το μάθημα της λογοτεχνίας
Πώς θα κάνεις το νερό σου σύμμαχο ευεξίας;
Όρνιθες: Η παράσταση του Άρη Μπινιάρη επιστρέφει το καλοκαίρι στα ανοιχτά θέατρα
Ο Χορός των Πυρσών: Το μουσικό οδοιπορικό του Βασίλη Ρακόπουλου στο Μέγαρο
Πού και πότε θα γίνουν τα ανοιξιάτικα street parties του Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων
Στέγη: Ο Χιλιανός συγγραφέας Benjamin Labatut σε μια συζήτηση με την Αφροδίτη Παναγιωτάκου
Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ στον Τραμπ: “Θα μείνεις στην ιστορία ως το μεγαλύτερο λάθος του αιώνα”