
Monopoli Team
04.03.2020
A
A
Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ότι το γυαλί που φτιάχτηκε για την εμφιάλωση δεν ήταν αρκετά γερό για να κρατήσει την πίεση του διοξειδίου του άνθρακα (CO2).
Ωστόσο, περίπου εκατό χρόνια καινοτομίας βοήθησαν τελικά τους ζυθοποιούς να συνειδητοποιήσουν την αποτελεσματικότητα του μπουκαλιού με τον μακρύ λαιμό.
Στις μέρες μας, η μπύρα εμφιαλώνεται σε μια ποικιλία σχημάτων μπουκαλιών, αν και αυτά με το μακρύ λαιμό είναι τα πιο δημοφιλή.
Διαβάστε περισσότερα στο penna.gr
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Η Αθήνα τη Νύχτα – Η επιστροφή: Ενοίκια, έρωτας και Υπερεγώ
Συν & Πλην: «Ηλέκτρα» στο Θέατρο Βράχων
48ο Φεστιβάλ Δράμας: Τελετή έναρξης για τη μεγάλη γιορτή του σινεμά μικρού μήκους
Η P&I Hellas κάνει τα Ιωάννινα το νέο tech hotspot της Ελλάδας
Φεστιβάλ Κρήτης: Η ΚΟΑ τιμά τα 100 χρόνια Μίκη Θεοδωράκη με δύο συναυλίες
Γιάννης Κότσιρας: Συναυλία στην Πλατεία Αριστοτέλους με ελεύθερη είσοδο
Ο «Σίσυφος» του Donald Kitt στο Ρεκτιφιέ
Λεωφορείο ο Πόθος, του Τενεσί Ουίλιαμς σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά στο Θέατρο Αριστοτέλειον
La Bocca La Grotta: Έκθεση του Πάνου Προφήτη στο MOMus-Μουσείο Άλεξ Μυλωνά
Η Martha Graham Dance Company στην Αθήνα για τα 100ά της γενέθλια – Η προπώληση ξεκίνησε