MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Eurovision 2020: Αυτό είναι το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας

Μόλις ανακοινώθηκε το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Monopoli Team

Eurovision 2020: Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από την 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη με το τραγούδι «Superg!rl», το οποίο προβλήθηκε σήμερα σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ1.

Ακούστε το τραγούδι εδώ:

Τη μουσική του «Superg!rl» συνέθεσαν ο Δημήτρης Κοντόπουλος και οι ARCADE, οι οποίοι υπογράφουν και τους στίχους του τραγουδιού μαζί με την Sharon Vaughn.

Για την υλοποίηση του βίντεοκλιπ χρειάστηκαν δύο ημέρες γυρισμάτων στη Μαρίνα Φλοίσβου, το New Hotel, τα εκπαιδευτήρια Δούκα και τη σχολή χορού του Φωκά Ευαγγελινού. Σε αυτό συμμετείχαν περισσότεροι από 80 νέοι, από το καλλιτεχνικό λύκειο του Γέρακα, την δραματική σχολή ΙΑΣΜΟΣ και τη σχολή χορού του Φωκά Ευαγγελινού, ενώ το συνεργείο ξεπέρασε τον αριθμό των 15 ατόμων.

Η Στεφανία σε ρόλο υπερηρωίδας στο βίντεο κλίπ του Superg!rl για τη Eurovision 2020

Η Στεφανία επέλεξε ρούχα από τη νέα συλλογή της ελληνικής εταιρείας BSB. Στο πλάι της νεαρής τραγουδίστριας εμφανίζεται ο ηθοποιός Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Η σκηνοθεσία και το σενάριο ανήκουν στον Κώστα Καρύδα, που με τον υπερσύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό έχει επιμεληθεί ένα άψογο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζεται ότι η Στεφανία θα εμφανιστεί στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2020 που θα διεξαχθεί στις 14 Μαΐου, δύο ημέρες μετά τον πρώτο και δύο ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, που φέτος φιλοξενείται στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b