MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TOP 5

Weekend Agenda: Οι 5 καλύτερες προτάσεις ψυχαγωγίας

Οι δικές μας επιλογές από κορυφαίες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 28/2 έως την Κυριακή 1/3 και αξίζουν την προσοχή σας.

Monopoli Team

ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

Moby Dick, του Χέρμαν Μέλβιλ στο Θέατρο Παλλάς

Ένα από τα σπουδαιότερα έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας όλων των εποχών, ο Moby Dick του Χέρμαν Μέλβιλ, μετατρέπεται σε μιούζικαλ (λιμπρέτο και μουσική σύνθεση) από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα στην σκηνή του Παλλάς, με καινοτομίες στη σκηνογραφία, ολογράμματα, 3D graphics, ζωντανή ορχήστρα και χορογραφίες.
Παρασκευή 28/2 & Σάββατο 29/2, 20:00, Κυριακή 1/3, 19:00
Θέατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 3, Αθήνα
15€ – 80€ 

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Λένα Πλατωνος στο Temple

Η Λένα Πλάτωνος έχοντας μαζί της την Σαβίνα Γιαννάτου και τον Γιάννη Παλαμίδα, εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Temple και ερμηνεύει κομμάτια από τη μακρόχρονη καλλιτεχνική της πορεία και δίσκους – σταθμούς όπως οι «Σαμποτάζ», «Καρυωτάκης: 13 τραγούδια», «Γκάλοπ», «Λεπιδόπτερα και Μάσκες Ήλιου».
Σάββατο 29/2, 20:30
Temple Athens, Ιάκχου 17, Αθήνα
12€

ΌΠΕΡΑ

Χοντορκόφσκι, του Περικλή Λιακάκη στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Η όπερα Χοντορκόφσκι του διακεκριμένου συνθέτη και καθηγητή του Μουσικού Πανεπιστημίου Βιέννης Περικλή Λιακάκη, η οποία απέσπασε το Βραβείο Καλύτερης Ανεξάρτητης Παραγωγής Όπερας 2017 των Αυστριακών Βραβείων Μουσικού Θεάτρου, έρχεται σε πανελλήνια πρώτη παρουσίαση στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Το έργο αποτελεί συμπαραγωγή της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ με τον μουσικοθεατρικό οργανισμό Sirene Operntheater στην Αυστρία.
Παρασκευή 28/2, Σάββατο 29/2, 20.30
Εθνική Λυρική Σκηνή, Λεωφόρος Συγγρού 364, ΚΠΙΣΝ
15€, 20€, Φοιτητικό, παιδικό: 10€

ΕΚΘΕΣΗ

Ο φανταστικός επισκέπτης, τα αγκάθια και ένα τριζόνι: Έκθεση της Μαρίας Βασιλάκη στην γκαλερί 7

Η γκαλερί «7» παρουσιάζει την έκθεση της Μαρίας Βασιλάκη με τίτλο «Ο φανταστικός επισκέπτης,τα αγκάθια και ένα τριζόνι». Βασισμένη σε μια ιστορία που η ίδια γράφει και μας αφηγείται, δημιουργεί η ζωγράφος την αφετηρία ενός διαφορετικού οδοιπορικού στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στην Κέα. Με στραμμένο το βλέμμα προς το έδαφος, σαν μέσα από ένα μεγεθυντικό φακό στρέφει την προσοχή μας σε λεπτομέρειες που συνήθως δεν παρατηρούμε.
Παρασκευή 28/2, 11:00 – 14:00 & 18:00-21.00, Σάββατο 29/2, 11:00-14:00
Γκαλερί 7, Σόλωνος 20, Αθήνα
Είσοδος ελεύθερη

ΤΑΙΝΙΑ

Emma

Το αγαπημένο έργο της Τζέιν Όστεν που μιλάει για την ισότητα και για το αίσιο τέλος, παίρνει μια νέα μορφή σε αυτήν τη  νέα φιλμική προσαρμογή του. Γοητευτική, έξυπνη και πλούσια, η Έμμα είναι μια ανήσυχη «βασίλισσα των μελισσών» χωρίς ανταγωνισμό σε μια μικρή, σχεδόν βαρετή πόλη. Σε αυτήν την απαστράπτουσα σάτιρα κοινωνικών τάξεων και ενηλικίωσης, η Έμμα πρέπει να περιπλανηθεί, να λάβει μέρος σε «πειραγμένους» αγώνες και να κάνει λάθος βήματα, για να βρει την αγάπη που υπήρχε εκεί από την αρχή.
Δείτε περισσότερα εδώ.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b